Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek valaha is bejött az önfejlesztés sikertelen társkeresésre?
Figyelt kérdés
2023. okt. 12. 19:17
11/19 anonim válasza:
De 39fincel te Malajziába mentél geomaxxolni, ott imádnak a nők mert exotikus európai férfi vagy, nem?
12/19 anonim válasza:
10: ez egyébként tényleg jó kérdés. Látom a városban lévő fősulinál is a lányokat, szépek, fiatalok, de vajon kikkel járnak? Évfolyamtársakkal nem nagyon, mert azok is olyan kis gizda gyerekek, meg ugye fősulisok, azoknak még szinte semmijük nincs, kivéve ha apuci pénzes, de nem jut mindegyik csajnak olyan. Akkor kikkel járnak és hol szedik fel őket? Bulikban? De kinek van ideje hétköznap bulizni? Na mindegy, nem értem....Honnan szerzik a huszonéves kiscsajok a pénzes pasikat?
13/19 anonim válasza:
#5, 11
Ez a 39 f incel NEM az "eredeti" 39F incel, aki mindig nagy F-fel írja a nevét. Le vagytok maradva, egy ideje kettő lett belőlük :)
14/19 anonim válasza:
Pedig tényleg lett egy másik felhasználó is, aki felvette ezt a nevet. Múltkor mindketten kommenteltek egy kérdéshez, volt valaki, aki mondogatta neki legutóbb, hogy minek koppintja ezt a nevet, miért nem talál ki valami eredetit 😀 amúgy is az eredeti 2 pipás, a koppintott változat 2,5.
15/19 anonim válasza:
Igen, bejött. De én is nő vagyok. Nekem a pàrkeresés, önbizalomnövelés, flörtölés volt a problémakör, illetve a kudarcok utàni újra felàllàs, ebben volt segítségemre többnyire Matthew Hussey és Amy Young.
16/19 anonim válasza:
Nekem nem. Nő vagyok. Az a baj az "önfejlesztéssel", hogy annak is vannak határai, és amikor élhetetlenül sok befektetett energia is még mindig csak egy 0 közeli szintre hoz fel, akkor teljesen mindegy, hogy de te -10-ről vagy akár -100-ról indultál, nem lesz(el) jó, és kész. Senki nem azt nézi, hogy mennyit güriztél, hanem az eredményt, ami ha nem megfelelő, akkor így jártál. És sok szerencsésebb adottságú nő qrva magasra rakta a lécet, amit nekem is meg kellene ugranom, hogy ne csak valami szörnyű férfi "jusson".
17/19 anonim válasza:
#15 és szegényt mindig lepontozzàk azért mert kiìrja és myìltan vàllalja h Incel de szntem irónikusan a sok befàsult gyk-snak meg nem esik le
18/19 anonim válasza:
11.Malajzia ázsiában van, ez így nem seamaxxing?
19/19 anonim válasza:
A geomaxxing úgy általában véve jelenti azt hogy elmennek valami távoli országba ahol szerintük a nők európaiként exotikusnak tartják őket és raugranak a faxukra. Meg hogy ott "tradicionális feleséget szereznek"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!