Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az önfejlesztés ideje alatt mégis mihez kezdjek az egyre erősebb szexuális vággyal, az érintések, szeretet barátnő hiányával?
Figyelt kérdés
Tudom, előbb magam szeressem, magam tegyem rendbe, magammal legyek jóban. Ez egy hosszú út, amin már egy ideje elindultam. Továbbképzésre jelentkeztem, tanulok, a munkahelyen előléptetés a célom. Hetente 3-4 alkalommal edzeni járok. A megjelenésemen is változtatni készülök. Ruhatár lecserélése, igényesebb parfümök stb. Ezzel együtt ugyanakkor rettenetesen hiányzik egy nő az életemből. A szex, gyengéd érintések, együtt alvások és ébredések, közös programok stb. Prostihoz menni nem opció. A maszturbálás sem kielégítő már. Mégis mit lehetne tenni? A türelem és kitartás, illetve majd jönni fog típusú szavakon túl mégis mihez kezdhetnék ezzel a helyzettel? Ezt semmi sem tudja pótolni. Bármilyen szívvel-lélekkel is teszek a céljaimért.2022. dec. 8. 19:29
2/35 anonim válasza:
Ez a tedd rendbe magad egy hazugság. Dolgoznod természetesen kell magadon, de ha ezt aszkéta szerzetes módjára teszed és közben nem próbálkozol nőknél, akkor később sokkal nehezebb dolgod lesz. A folyamatok párhuzamosan zajlanak az életben. Nem lehet azt, hogy egyszerre csak egy célért teszel, az összes többit meg hagyod lerohadni, amíg azt az egyet el nem érted.
3/35 anonim válasza:
14 évesen én is így gondolkodtam.
4/35 anonim válasza:
Ülj a kezeden 20 percet. Akkor olyan mintha nem te csinálnád....
5/35 anonim válasza:
Az önfejlesztés életed végéig tart.. akkor életed végéig nem fogsz ismerkedni?
6/35 A kérdező kommentje:
Mielőtt belekezdtem volna több mint két éven keresztül próbáltam ismerkedni. Több mint száz sikertelen online és élő próbálkozáson vagyok túl. Ezért is kezdtem bele az önfejlesztésbe. Azt gondoltam, ha lesznek tényleges sikerek, akkor majd újból érdemes lesz próbálkozni...
2022. dec. 8. 19:53
7/35 anonim válasza:
Ismerkedj is és hátha akad olyan személy, akivel osszejon valami.
8/35 anonim válasza:
Értelek, de ezeket a dolgokat párhuzamosan kell menedzselni. Nem szabad bedőlni annak, hogy először magadat tedd rendbe, addig ne akarj semmit. Először is nincs olyan, hogy rendben vagy. Senki sincs annyira kész állapotban, hogy ne lehetne javítani magán. Másodszor pedig teljesen szetesett embereknek is van kapcsolata. Az élet nem igazságos és nem aszerint érsz el eredményeket, hogy mennyire szabályszerűen építkeztél, hanem hogy mennyire láttad meg a spontán lehetőségeket.
9/35 A kérdező kommentje:
De már nem tudom hol ismerkedhetnék. Az online világot hagyom. Oda többet nem térek vissza. Két év alatt három különböző platformon egy darab match sem jött össze. A környezetemben mindenki foglalt.
2022. dec. 8. 20:05
10/35 anonim válasza:
Kérdező, nem vagy te aspergeres vagy autista véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!