Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az önfejlesztés ideje alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az önfejlesztés ideje alatt mégis mihez kezdjek az egyre erősebb szexuális vággyal, az érintések, szeretet barátnő hiányával?

Figyelt kérdés
Tudom, előbb magam szeressem, magam tegyem rendbe, magammal legyek jóban. Ez egy hosszú út, amin már egy ideje elindultam. Továbbképzésre jelentkeztem, tanulok, a munkahelyen előléptetés a célom. Hetente 3-4 alkalommal edzeni járok. A megjelenésemen is változtatni készülök. Ruhatár lecserélése, igényesebb parfümök stb. Ezzel együtt ugyanakkor rettenetesen hiányzik egy nő az életemből. A szex, gyengéd érintések, együtt alvások és ébredések, közös programok stb. Prostihoz menni nem opció. A maszturbálás sem kielégítő már. Mégis mit lehetne tenni? A türelem és kitartás, illetve majd jönni fog típusú szavakon túl mégis mihez kezdhetnék ezzel a helyzettel? Ezt semmi sem tudja pótolni. Bármilyen szívvel-lélekkel is teszek a céljaimért.

2022. dec. 8. 19:29
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
17-es! Írtam privát üzenetet.
2022. dec. 8. 21:18
 22/35 anonim ***** válasza:
#20-as, ezt most az én #19-es hozzászólásomra írtad?
2022. dec. 8. 21:29
 23/35 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. dec. 8. 21:34
 24/35 anonim ***** válasza:
#23: a mit és hogyan az teljes mértékben attól függ, mik azok a ki nem fejlődött "bizonyos képességek" (bár gyanítom, de tőled akarom hallani, hogy biztos lehessek benne).
2022. dec. 8. 21:40
 25/35 anonim ***** válasza:
Sajnos teljes értékű választ magamnak sem tudok adni. Azt tudom, hogy az iskolás éveim alatt nem sajatítottam el az alapvető kapcsolatteremtő készségeket, aztán egy rövid javulási periódust követően stagnáltam.
2022. dec. 8. 21:45
 26/35 anonim ***** válasza:
#25: jó, hát ilyen hiányos válaszra csak azt tudom mondani, hogy azzal kellene kezdened, hogy megtanulsz kegyetlenül őszintének lenni saját magaddal, és fontos, hogy az is maradj, mert ha nem, akkor ugyanaz a korábbi állapotba történő visszacsúszás fog veled történni, mint amit te stagnálásnak nevezel. Ez egy olyan munka, hogy ameddig be nem fejezed, addig nincs pihenés, szünet. A befejezettség az az állapot, amikorra megszerezted a hiányzó képességet, vagyis a korábbi problémás életterületen már nagy magabiztossággal mozogsz. Mennyit értettél meg abból, amit írtam?
2022. dec. 8. 21:51
 27/35 anonim ***** válasza:
Nem világos az őszinteség és a megoldás közti kapcsolat. Tulajdonképpen attól szenvedek, hogy naphosszat az őszinte gondolataimat hallagatom. Alkalom adtán éjszaka is. Ezzel én is betegnek tűnhetek. 😅 Szóval az őszinteség dacára bénult vagyok.
2022. dec. 8. 22:00
 28/35 anonim ***** válasza:
#27: be vagy zárkózva a saját világodba?
2022. dec. 8. 22:51
 29/35 anonim ***** válasza:
Igen. Tudom, hogy csak cselekvés által változtathatnék ezen, de olyan erős félelem sarjadt ki bennem az évek alatt, hogy azt korábban el sem tudtam képzelni.
2022. dec. 8. 22:59
 30/35 anonim ***** válasza:
#29: és ezen akarsz változtatni?
2022. dec. 8. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!