Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az önfejlesztés ideje alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az önfejlesztés ideje alatt mégis mihez kezdjek az egyre erősebb szexuális vággyal, az érintések, szeretet barátnő hiányával?

Figyelt kérdés
Tudom, előbb magam szeressem, magam tegyem rendbe, magammal legyek jóban. Ez egy hosszú út, amin már egy ideje elindultam. Továbbképzésre jelentkeztem, tanulok, a munkahelyen előléptetés a célom. Hetente 3-4 alkalommal edzeni járok. A megjelenésemen is változtatni készülök. Ruhatár lecserélése, igényesebb parfümök stb. Ezzel együtt ugyanakkor rettenetesen hiányzik egy nő az életemből. A szex, gyengéd érintések, együtt alvások és ébredések, közös programok stb. Prostihoz menni nem opció. A maszturbálás sem kielégítő már. Mégis mit lehetne tenni? A türelem és kitartás, illetve majd jönni fog típusú szavakon túl mégis mihez kezdhetnék ezzel a helyzettel? Ezt semmi sem tudja pótolni. Bármilyen szívvel-lélekkel is teszek a céljaimért.

2022. dec. 8. 19:29
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Nem, egyik sem vagyok. Miért?
2022. dec. 8. 20:35
 12/35 anonim ***** válasza:
60%
#11: mert abból, ahogyan írsz az önfejlesztésről, meg az eddigi próbálkozásaidról, nekem az egész hozzáállásod valahogy olyan gépiesnek és életidegennek tűnik.
2022. dec. 8. 20:39
 13/35 anonim ***** válasza:
91%

Hány évesen jutottál erre a következtetésre?

Barátok?

2022. dec. 8. 20:50
 14/35 anonim ***** válasza:
89%
12 Nem csak autisták és aspergeresek szenvednek ettől. Sok mostani fiatal felnőtt képernyők előtt nőtt fel és nem fejlődtek ki bizonyos képességeik. Sajnos részben a saját bőrömön is tapasztalom.
2022. dec. 8. 20:53
 15/35 A kérdező kommentje:
30 évesen. A barátok mind komoly kapcsolatban, házasságban...
2022. dec. 8. 20:57
 16/35 anonim ***** válasza:
53%

Tapasztalatból mondom, hiába fejleszted magad, ha eddig elkerültek a nők nagyívben, ezután is elfognak.

Van egy rétege a férfiaknak, akik elől a nők szétspriccelnek, menekülnek.

Amiket te felsoroltál, azokon én már mind túl vagyok, 10 évem ment rá, évekig eddzettem, a ruhatáram lecseréltem, férfiaknak szóló stílus magazinokat olvasgattam, stb. Eredmény 0!

Vagy az arc nem stimmel, az is lehet. Nincs meg ragadozó szem talán.

2022. dec. 8. 21:09
 17/35 Ghgj ***** válasza:
83%

Próbálkozz velem. 30/N

Komolyan.

2022. dec. 8. 21:09
 18/35 anonim ***** válasza:
75%
#16: atyaúristen, milyen ragadozó szem??? Most már ez szerepel az eddigi vadász szem helyett az incel bibliában?
2022. dec. 8. 21:12
 19/35 anonim ***** válasza:
91%

#14: "Sok mostani fiatal felnőtt képernyők előtt nőtt fel és nem fejlődtek ki bizonyos képességeik."

Hát pedig ezzel a hiányossággal qrvára kezdeni kellene valamit, méghozzá sürgősen, mert piszok módon életminőség romboló. Mint ahogyan a kérdező példája is ékesen bizonyítja.

2022. dec. 8. 21:14
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez a kérdés lényege, hogy mit és hogyan.
2022. dec. 8. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!