Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szintre kellene fejlesztenem magam, hogy egy az egyébként szerintem nem túl magas elvárásaimnak megfelelő nő vonzónak találjon?
Az elvárásaim egyébként:
- Tartsam én is őt vonzónak. Külsőre annyi, hogy általában a 35 alatti(nak kinéző) nők 80%-át annak tartom, fölötte már csökken ez a százalék, de mivel gyereket nem akarok, felőlem egy számomra vonzó 50-es is jöhet. Bár az már nagyon ritka meg ott az életstílusunk nem passzolna, ami inkább neki lenne probléma, mint nekem. Testalkatban a vékonytól a mérsékelten husisig oké, ha arcra bejön. Semmilyen ilyen szemszín, hajszín és egyéb kényességem nincs. Külsőre tényleg rengetegféle nőt vonzónak találok.
Viszont
- Ne akarjon gyereket. Ha van neki (idősebb korosztálynál főleg) az legyen felnőttkorú önálló.
- Legyen magas a libidója.
- VAGY szeresse az aktív tevékenységet (kirándulás, túrázás, utazások), vagy tartsa tiszteletben azt, hogy én nem fogok egész nap tespedni a filmek és sorozatok előtt, arra való a rossz idő meg a 40 fokos láz, hogy olyankor majd nézek filmeket. A fiatalságomat nem erre fogom pazarolni.
- VAGY szeressen mélyebb, komolyabb témákról beszélgetni, vagy tartsa tiszteletben, hogy én nem tudok hozzászólni sem aktuálpolitikai mocskolódásokhoz, sem celebekről való pletykákhoz és a TikTok videókat sem tartom viccesnek, így ezekre szűkszavúan, "Aha", "Hát ja" jellegű válaszokat adok.
- Legyen egyenlőségpárti. Nem fogok azért többet tenni egy kapcsolatba anyagilag, mert én vagyok a férfi, még ha meg is tehetném, vannak elveim és céljaim, amiről senki és semmi kedvéért nem fogok lemondani. Ugyanezt fordítva tőle sem várom el, nekem kifejezetten szimpatikus a karrierista, törtető nőtípus. Ne egymást lehúzni akarjuk meg taktikázásról szóljon a kapcsolat, hanem egymást építsük és motiváljuk.
- Legyen korrekt, meg lehessen vele beszélni minden, kettőnket érintő témát és tartsa a szavát.
Azt nem írtad le hogy te hány éves vagy?
Csak kíváncsiságból kérdezem, mert azt írtad hogy még "egy számomra vonzó 50-es is jöhet". Engem nem érint a dolog, de szerintem egy kapcsolatban nem mindegy, hogy ki hány éves.
34 éves vagyok. Privátban válaszolok a többi kérdésre.
Az egyenlőség a házimunkára is értendő, igen.
Akik szerint ezek nem nagy elvárások, még nem próbáltak meg csajozni.
Egyébként legyen jó a szöveged, adj magadra, esetleg sportolj és nem árt egy jó munka sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!