Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vezetett az önfejlesztés társkeresés terén? Mennyi munkátok van benne jelenleg és mit értetek el vele?
Ez így marhaság! Először is találd meg önmagad. Mit fejlesztesz magadon ha azt sem tudod ki vagy, mivel van dolgod és mivel nincs?
Csak azért akarsz többnek látszani hogy felszedjél nőket?
Megnyugtatlak, a legtöbb ember úgy hal meg hogy fogalma sem volt önmagáról. Nem tudta hogy mire képes, mik voltak a valódi erősségei, valodi és igazi célok nélkül. Tényleg nehéz, vagy ráérzel magára az életre, vagy nem. Én 47 évesen találtam önmagamra, pedig mindig azt hittem hogy mekkora ász vagyok és mindent jól csinálok. Azóta teljesen megváltoztam amióta felismertem hogy mi az utam, ki is vagyok.
Úgy képzeld el a dolgot, hogy kiöntenek eléd csavarokat, vezetékeket, vasakat, cementet, mindenféle alkatrészt, és csinálj belóle egy valamit! Elkezdesz csavarozni, mert ezt olvastad! Szuper jól összecsavaroztál pár dolgot, menő vagy benne! Oké, csak van értelme amit csináltál? Vagy kevered a betont, profi vagy benne! Jó, csak az erőmű nem épül, mert gőzöd sincs hogy azt kell építened, és azt hogyan! Az emberek belekapdosnak sokmindenbe, csak valójában nem sok értelme van az egésznek egybe nézve. Azért nem jutnak előre hosszú távon, mert nincs konkrét cél, és mert amit csinálnak az inkább csak divatos, mintsem hogy ők lennének.
Nem tudom, de én azért ha nem is tökéletesen de ismerem önmagam, tudtam mindig, hogy milyen társat szeretnék magam mellé és abból lejjebb nem adtam belső tulajdonságokat értve. Külsőt illetően mindig másfajta egyének tetszettek és igazából sosem görcsösen ragaszkodtam ahhoz, hogy párkapcsolatban legyek.
Eléggé impulzív voltam régebben és akaratos, de ebből értelemszerűen lejjebb adtam, mert hát nem lehet kapcsolatban állandóan az amit én képzeltem el.
Szóval az a tanácsom, amit előttem írtak, hogy ismerd meg jobban önmagad és az emberi viszonyokat, karaktereket, legyenek céljaid az életben és ne gürcölj mindenáron azért, hogy párod legyen.
"Nem tudom, de én azért ha nem is tökéletesen de ismerem önmagam" - Ez mióta jelenti azt, hogy az egó beszél belőlem?
Áramütést nem kérek, nekem untig elég, hogy tudom az errosegeim amelyek előbbre visznek és a gyengéim amelyeken javítok.
Szerintem egyáltalán nem kell teljes mélységben felfedezni önmagad, mert az ember úgyis változik élete során, mindig kiderül valami rólad, nem ártanak a meglepetések. Mit érsz el vele, hogy a legmélyebbre mész és csak vagy, mint egy befőtt?
Inkább arra kell koncentrálni szerintem, hogy boldog légy, minden pillanatot élvezz ki, a jelenben élj főleg. Persze a jövő is fontos, de ha rlfelejtesz a mostban élni, akkor lehúzhatod az egész analízist a WC-n kb.
Elsőnek meg kellett találnom magamban azokat a "hibákat" amikről nem is gondoltam hogy hiba. A rossz családi minták, a berögződèsek, az önbizalmam fejlesztèse. Nagyon sok videót is meghallgattam ès ott eszmèltem rá hogy az a ku...a.
Az előző kapcsolataimban folyamatos volt a kihasználás, a veszekedès, megcsalás, hogy lenèztek. Sose álltam ki magamèrt.
A mostani 2,5 ève tart, 1x sem veszekedtünk mèg, sose feküdtünk le haraggal, pedig 1,5 ève együtt is lakunk.
Szerintem annyit segít h felismered a játszmákat, vagy azt ha sérült a másik. Tapasztalatom h ugyanúgy az vonz aki később triggerel, szóval inkább olyat keresek aki maga is képes arra h felismerje a problémákat és képes legyen javítani.
Hiába akadok össze egy álom férfival, veszettül vonz az aki a klasszikus férfi női szerepek híve, muszáj szkippelnem, mert a nő főz ő hozza haza pénzt mondat nevetséges. Mondjuk ez extrém példa, ezt egy dedós is felismeri h kuka. Nekem egy nárciszt vagy bántalmazót kell majd ezután felismernem.
Jelenleg csak foglaltakba bukok bele, szeretőm lehetne vagy 4 is.
Hiába vagyok két lábon járó személyiség elemző, a rendes kollégám semmit nem mozgat meg bennem
2017 óta önfejlesztek:
Ami sikerült:
- Bónusszal együtt 1m körül jön ki a fizetésem
- Lefogytam, nem vagyok többé kövér
Ami nem sikerült:
- A nők ugyanúgy levegőnek néznek, mint korábban.
- A barátaimat is elvesztettem a folyamat során.
- Az önfejlesztés egyik fontos eleme volt, hogy izmos leszek, ez azonban nem sikerült a 2021 környékén jövő 1.5 évig “szünet” miatt + a genetikám is rossz.
Konklúzió:
Az önfejlesztés megéri, de nem a csajozás miatt. Először csajozz, aztán ha az már megy, lehet menni önfejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!