Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Budapesten lakom, akkor is elvárás a nőknél, hogy autóm legyen?
Figyelt kérdés
2023. okt. 12. 18:03
11/17 anonim válasza:
Hétköznapi 50-60 milliós autó 😂
12/17 anonim válasza:
A nők még mindig nem egységes halmaz ilyen szempontból sem, van, aki elvárja és van, aki nem.
13/17 anonim válasza:
10-esnek: ha autózni akar vegyen vagy béreljen.
14/17 anonim válasza:
Van sajátom. Nem érdekel hogy a pasinak van e
15/17 anonim válasza:
Elvárás? Kinek akarsz megfelelni? Ha kell neked autó, vegyél, ha nem kell, ne vegyél. Én pl. utálom az autót, ezért nincs nekem, akár elvárnák valakik, akár nem.
16/17 he84 válasza:
Nem jó általánosítani, jó néhány nő nem várja rl az autót, ez butaság,... Én se várom el a barátomtól, soha nem is volt az ilyen téma. Az ember, a személye számyt inkább és nem az, hogy van mivel felvágva villogni. Vásárolni meg bőven lehet autó nélkül is.
17/17 anonim válasza:
"Ha Budapesten lakom, akkor is elvárás a nőknél, hogy autóm legyen?"
nekem sokáig jogsim se volt, de a kutyát sem érdekelte. fiatalon nem a legjobb döntés vagyonokat elbaszni arra, hogy amortizáld az idegeidet az őskáosz forgalomban, meg a fél életed elússzon dugókban ücsörögve meg parkolóhely után kajtatva. budapesten leginkább onnantól éri meg autót fenntartani, ha már indul a gyerekprojekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!