Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban milliós összegeket elkérnek a jobban szituált nők Budapesten?
A kérdés alapját az alábbi kérdésben megjelenő válaszolok alkotják
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Konkétan ez a két válasz sokkolt.
Mint 8-ban leírtam ez nincs így, én többet keresek nettó 1 milliónál, van egy lassan 2 éves céges 5-ös BMW-m benzinkártyával magánhasználatra és még sorolhatnám... Szép nőknél ez semmit se ér, mert ugyanezt vagy még többet is megkapnak egy jóképűtől... Havi 10 milliós nettó bevétel az a határ, ahol már olyan életszínvonalon tudsz élni + ki tudsz annyit fizetni egy gold diggernek, hogy a te életszínvonaladon az ne látszódjon meg és a külsődből adódó hátrányt kompenzálni tudd. Alatta marad a külső, csak azzal tudsz nőket összeszedni...
Látszik, hogy te is csak az elméleteid alapján állítod, amit állítasz. Én kerestem nőt puncs.hu-n. Egyetemista lányok egytől-egyig megkövetelték a jó kinézetet mindamellett, hogy kértek havi apanázst is. Röhejes, de így van. 30 fölötti szép és intelligens nők (pl. én egy jogász végzettségű nővel dumáltam viszonylag sokat) kizárólagos jellegű girlfriend experience-ért havi kb. 1 millió + kocsi + évi 1-2 luxus utazást kérnek. Azt te hogy gazdálkodnád ki az én szaros 1.5 milliós havi kerestemből úgy, hogy az életszínvonalam ne zuhanjon meg? Sehogy, mert kb. kenyérre se maradna nekem :).
Most konkrétan mi a kérdés?
Léteznek golddiggerek?
A válasz: Igen.
Minden nő goldigger?
A válasz: Nem.
Igazat mondanak a 2-es válaszban idézett férfiak?
A válasz: Valószínűleg nem.
Remélem, tudtam segíteni.
7
Szerintem aki eladja magát, az legalább igyekszik a legtöbbet kihozni a dologból.
Feltételezem, egy prosti is simán keres 1 millió körül, csak több embertől szedi be...
A fentebb linkelt kérdésből én a #17-es vagyok:
Figyelj, Bp-n van kb. 2 millió ember. Annak a mocskosul gazdag 0,1%-ába is KÉTEZER ember tartozik. Oké, ebben is vannak idősek és nők, de így is van köztük kb. 300-600 férfi, aki 20-40 éves. Ott tényleg (átlagolva) havi több tízmillió folyik be alsó hangon a milliárdos vagyon mellé...
Bővítve a kört a felső 1%-ra, máris 3000-6000 olyan hapsi van, aki minimum 5-10 misit visz haza.
Egy aranyásónak a fenti körökből behúzni egy hapsit még mindig egyszerűbb, mint a lottó 5öst...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!