Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy valaki ennyire válogat a nők között?
Normális, hogy valaki ennyire válogat a nők között?
Ismerősöm sokszor panaszkodik, hogy foglaltak a normális huszonéves nők, miközben ő maga rengeteg elvárást támaszt feléjük:
- ne legyen nála magasabb
- ne legyen túlsúlyos
- ne legyen kis melle, feneke
- ne legyen saláta típusú a vaginája
- tudjon főzni
- házimunkát végezzen
- ne tartozzon etnikai kissebbséghez
- ne legyen értelmiségi (diplomás)
Hiába mondom neki, hogy el kellene engednie ezeket, mivel így nagyon sok rendes lányt kiszűr, nem érdekli.
Ő dolga. Max egyedül marad a nagy válogatásban.
Amúgy ezeket kiírja társkerin, hogy kérem kismellűek, salisok és diplomások kíméljenek!...??
Saláta bmeg XD
Hát ő dolga. Igazából az egiyk nagy rákfenéje a mai társkeresésnek pont az, hogy a férfiak egy jelentős része egyáltalán nem válogat. Szóval végülis fontos, hogy legyenek az embernek elvárásai.
Az más kérdés, hogy ezek egy része egyszerűen nevetséges feltétel:D Megnyilván elmond az ismerősödről pár dolgot, hogy hogy képzeli el a kapcsolatát...
De ő dolga. Ha talál egy ilyen nőt és a nőnek okés, és a kisajkai is rendben vannak, akkor miért ne lehetnének boldogok együtt?:D
Ezek egyáltalán nem nagy elvárások, ha neki ez a típus jön be, alap dolgok.
Én még olyan dolgokon is megbuktatok nőket, ha pl. nem tetszik a lábujja mert nem méretarányos a köröm a lábujja hosszával, vagy pl. aránytalanok a lábujjai egymással meg ilyenek.
Szóval én ennél sokkal keményebben szűrök, és így is találok olyan csajt aki megfelel, úgy hogy én magam nem vagyok kimondottan jóképű pasi :)
4-es
Nekem valami azt súgja, hogy neked saláta típusú a vaginád :D
Amúgy ez nálam is kizáró ok, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!