Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 év közötti nők miért gondolják magukat értékesebbnek és azt, hogy nekik több és jobb jár, mint a velük egykorú férfiaknak?
"Minden 25-30 év közötti nő szereti magát külső és belső szempontból kivételesnek, okosnak és saját korosztályához képest kiemelkedőbbnek gondolni."
Koorigálnék:
MINDEN MENTÁLISAN EGÉSZSÉGES EMBER szerti így gondolni.
Ez egy éltező pszichológiai jelenség, hogy magunkat egy kicsit jobbnak tartjuk másoknál.
Mindneki, kortól és nemtől függetlenül.
Azok, akik magukat rosszabbnak tartják másoknál, jellemzően alacsony önbecsülésűek, önbizalomproblémáik vannak, és emiatt kevésbé kitartóak, rosszabbul reagálnak a kritikákra, hamarabb feladják a dolgokat.
Az, hogy te csak az adott korosztályban és nembne veszed észre ezt az azt jelenti, hogy te haragszol rájuk.
"Minden 25-30 év közötti nő szereti magát külső és belső szempontból kivételesnek, okosnak és saját korosztályához képest kiemelkedőbbnek gondolni."
Én 32 évesen gondolom ezt magamról, és a többi ember vissza is igazolja.
Na, ezzel mit kezdesz? :)
29 éves férfi vagyok és én is ezt gondolom magamról.
17 évesen is ezt gondoltam
14 évesen is.
Nem vagyok sem nárcisztikus sem egyéb önző jószág, egyszerűen csak van annyi önbecsülésem, hog yne tartsam magam eg ykupac szarnak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!