Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek divatosak a 60-70 kg közötti férfiak?
Kérdező, te láttál már mérleggel randira járó nőt?
Én még nem.
A "dagi" az nem a kilóktól, hanem a megjelenéstől függ.
Kicsit elrugaszkodott példa, de az X-men Farkasát hívnád daginak? Pedig a csávó a beléültetett vas miatt van vagy 200 kiló:D
Nem attól leszel dagi, hogy mennyit mutat a mérleg, hanem attól, hogy mennyire vagy hordótestű. és ezt bizony ránézésre meg lehet mondani.
Összességében én azt mondanám, hogy a 20-25 közti BMI indexűeket nemigazán sozkták megszólni. És igen, a BMI index még mindig csalóka, de ez legalább számításba veszi a magasságot, ha az izmot nem is.
Én 168/60 vagyok, nem tapasztaltam, hogy népszerű elnnék a nőknél :D
Ruhát vásárolni konkrétan rühellek, sose találok magamra semmit, mindent óriásokra szabnak, vagy nem tudom. Vagy ami méretben még talán jó is lenne, az meg szarul áll. Volt, hogy gyerekosztályra kell mennem nézni valamit.
A kg jelenti a legkevesebbet. Muti képet.
Mikor fogytam, a mérleg 3 hónapig (!) 2-3 kg eltéréseket mutatott csak, ruhaméretben meg 2 számmal kisebb kellett ugyanezen idő alatt.
A vékony testalkat mindig is vonzóbb volt a nők szemében, mint a dagadt.
A kiló önmagában a magasság nélkül meg nem mond semmit. És igen egy 180 cm + 80 kilós férfi aki nem sportol és nem izmai vannak, annak van túlsúlya már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!