Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 és 40 év közötti nők! Járnátok egy ilyen férfivel?
2023. aug. 8. 16:45
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
38 szavazat
1/24 anonim válasza:
2/24 anonim válasza:
Teljesen vállalható, még jobban is néz ki, mint a magyar férfiátlag ebből a korosztályból.
Persze nyilván nem egy adonisz, de a 30-40 körüli nők se nagyon vannak Salma Hayek szintjén, szóval szerintem tök elfogadható.
4/24 anonim válasza:
Ha amúgy passzol hozzám a személyisége és intelligens, akkor igen. Egyedül a haja kicsit fura, de azon meg lehet változtatni.
Nekem külsőre jobban tetszik, mint az 1-es által linkelt gatyahuszár.
5/24 anonim válasza:
Számomra feminin az arca.
Nincs bajom alapvetően a plusz súllyal, de azt nem szeretem, ha nőiesen hízik az illető.
N34
6/24 anonim válasza:
Így van szerintem is. Feminin arc, szélesebb a csípője, mint a válla = nulla férfiasság. Bájgúnár. Az öltönytől nem lesz szebb.
7/24 anonim válasza:
Te szexi vagy 39f izmi fiú vagy geomaxxban imádnak imádják a tested
8/24 anonim válasza:
A 30-40 körüli magyar férfiak és nők általában nem néznek ki jobban ennél a fazonnál.
9/24 anonim válasza:
Bocsi de kizárt. Nem tetszik az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!