Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 és 40 év közötti nők! Járnátok egy ilyen férfivel?
Engem ez a nőies puha pufiság nagyon taszít. Soha nem kéne. Objektíven nézve olyan átlag aljának mondanám, szóval nem szörnyszülött, de nekem ez soha nem jöhetne szóba.
43N
Nem nő vagyok, de szerintem alapvetően semmi gond nem lenne vele... csak le kellene adni egy kis felesleget, és akkor máris jobban látszanának az arcvonások a pufiság helyett. A hájas ujjai sajnos tényleg visszataszítóak.
F 30
Nekem nem tetszik. Nem a súlyfelesleggel van bajom, az nem zavar , hanem egyszerűen az arca nem tetszik úgy egyben. ( sem a haja) bár azon lehetne változtatni, de az arca akkor sem vonzó számomra. Inkább egy Matt Leblanc féle pofi 30+ évesen, na az ő arca tetszik, a párom is hasonlít rá:).
Vagy mondjuk aki még híresebb és szerintem jó pasi, Tarkan a török énekes, neki nagyon helyes arca van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!