Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akkor kezd el teperni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkor kezd el teperni egy férfi amikor a nő eltűnik?

Figyelt kérdés
Volt egy időszak mikor ritkán keresett, nem éreztem hogy érdekelném. Én olyankor napokig nem írtam, majd kétségbeesve felkeresett miért tűntem el? Legutóbb (kb 2-3 hete közöltem vele hagyjuk egymást mert egyoldalúnak érzem) Valamelyik este rám ír, hiányzom, gondol rám. Felhívhat-e. Na most komolyan, egy férfi miért akkor kapálózik mikor a nőnek elege van?
2023. okt. 10. 08:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
60%
Ki a jó franc pontoz le mindenkit? Ha esetleg az lenne gond, én pl. a magam részéről egy szóval nem írtam, hogy az összes férfi ilyen.
2023. okt. 10. 11:21
 12/23 A kérdező kommentje:

11

Èn sem értem mi ez a nagy lepontozás. 🙍‍♀️

2023. okt. 10. 13:24
 13/23 anonim ***** válasza:
65%

#8 viszont nálad több ésszel, ha ennyit bírtál ideböfögni, kíváncsi vagyok melyik tábort erősíted, az 50es kiégetteket vagy az aluliskolázott közmunkásokat, azok között vannak hasonló értelmi szinten stagnáló emberek.

Vagy talán ilyen helyzetben vagy és fáj az igazság. Akkor pedig sajnálom hogy gerinc helyett ennyire futotta. Pusszantalak. 4és7es voltam:)

2023. okt. 10. 14:51
 14/23 anonim ***** válasza:
Mert érzi, hogy elveszítheti a nőt, de vágyik is rá.
2023. okt. 10. 17:28
 15/23 anonim ***** válasza:
a nárcisztikus a lovebombing időszaka amikor teper, majd amikor meg nem akkor a csenndel verés sok szerencsét ezzel a tipussal
2023. okt. 10. 17:31
 16/23 anonim ***** válasza:
65%

Senki nem nárcisztikus, ez a mentőszöveg mindenhol, hagyjuk már ezt, lassan az egész férfitársadalom nárcisztikus. Egyszerűen kihasználja a kihasználhatót, mert a kihasználható hagyja magát használni, egyszerű képlet.

#4,7 voltam

2023. okt. 10. 22:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Igen, mindig ketton all a vasar. Az aldozattipusok esz nelkul ugranak bele az ilyen kapcsolatokba. Az oke, hogy kifogott egy narcit, de igazabol kettejuk kozul o volt az, aki feladta a gondolkodast az erzelmei hatasara. Meg a szemet is becsukja, hogy ne lassa, amire masok figyelmeztetik.
2023. okt. 11. 08:21
 18/23 anonim ***** válasza:
Még mindig nem nárcisztikus a pasas, csak aki ingyen kínál puncit elvásrások és határok nélkül arra nem fog nemet mondani, mert fel van kívánlva kész, még mindig ennyire egyszerű. Nőként írom ezt.
2023. okt. 11. 18:03
 19/23 A kérdező kommentje:

Hétfőn írta kedden felhív. Nem hívott, nem szólt hogy nem fog. Ma délben jeleztem neki , nem válaszolt, most töröltem a picsába. Szórakozzon mással.

Köszönöm a kommenteket.

2023. okt. 11. 18:30
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha jelezte volna hogy nem fog felhívni mi változott volna? Egy szerelmes férfi ott keresi a társaságod ahol tudja. Egy szerelmes férfinek mindig van rád ideje. Aki beléd van bolondulva, akit motiválsz az jön, öli a sárkányokat, védelmez, keres, nyomul és nem lesznek benned olyan kérdések hogy mire gondol, mert tudni fogod. Nem ez nem ilyen sporo izé, ilyen egy szerelmes ember, és minden más pedig egy nem szerelmes ember. Sívből remélem találsz magad mellé egy férfit aki értékel majd és ügyes vagy, hogy kidobtad ezt a manuszt! 19/L
2023. okt. 12. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!