Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkor kezd el teperni egy férfi amikor a nő
eltűnik?
Mert az ember időnként akkor jön rá, hogy valami fontos, amikor az már nincs meg neki.
Ez az élet más területén is így van. Természetesnek tartjuk, hogy látunk, sokan nem adnak azért hálát. Aztán ha csak ideiglenesen is, de megvakulnánk, rögtön felértékelődne a látás képessége.
2023. okt. 10. 08:55
Nem akar komolyat, unja a veled toltott idot, de erezte a nyitottsagod es megprobal megfektetni, mert annyit meg meger neki. Aztan ugyis lelep, valami mondvacsinalt indokkal.
2023. okt. 10. 09:01
detto, nálam is ez van detto, én sem tudom megfejteni mi ez, volt minden nap irtunk, majd 10 napig sem birta ki, hogy irjon, mikor ignoráltam jött, mikor én akartam vele kapcsolódni nem érdekeltem, mikor nem válaszoltam tepert, hogy megharagudtam, majd dobott fél évre, és egy olyna leveről inditott, hogy velem álmodott, mi van? mire jó ez a szórakozás, hogy csak akkor van valami ha ő akarja? normálisak a férfiak, vagy hobbyból szórakozunk a másikkal?
2023. okt. 10. 09:11
Nem akar veled lenni, nem akar kapcsolatot sem, de mivel érzi hogy beférkőzhet még pár menetre ezért próbál behülyíteni. 2-esnél a pont. 19/L
2023. okt. 10. 09:37
Én azért óva intek attól, hogy az ilyen helyzeteket egzakt módon így értelmezzék a nők. Mert ennyi erővel az összes olyan nőt, akinek hiányzik az exe, meg lehetne gyanúsítani azzal, hogy "ha nincs ló, jó a szamár" alapon miatt hiányolja a másikat, vagy egyéb érdek van mögötte.
A helyzeteket nem lehet mindig ugyanúgy értelmezni. Vannak olyan visszatérők, akinek tényleg komoly szándékai van, másoknak meg nem.
2023. okt. 10. 09:41
Én is jártam már így, nem is egyszer. Annyira nem vagy fontos, hogy aktívabban energiát fektessen a dologba, de azt sem akarja, hogy teljesen leépüljön a sztori. Kapálózik, villant egyet, amikor azt érzi, lelépnél/elhajtanád, de ha újra foglalkozol vele, hamar visszatér a korábbi állapot. Végtelen ideig játszható. Ja, és nemcsak olyan szitukban, ahol komoly kapcsolatról lenne szó.
2023. okt. 10. 09:45
Egy olyan férfi akinek fontos és értékes az adott nő az nem akkor kezd el teperni miután már eltűnt, hanem az a férfi meg se várja hogy eltűnjön mellőle a nő. Ha nem kezd el azonnal kapálózni akkor megette a fene, az hogy 1 hónappal-vagy 2 hónappal az esemény után megkeres az annyit jelent d*gni akar és arra te jó voltál neki, úgyhogy bepróbálkozik pár idióta szöveggel, mond 1-2 mézesmázos hiányzolt és tudja, hogy ettől te máris fekszel, mert különben a kérdés sem született volna meg ha határozottan kidobod és nem engednéd hogy az orrodnál fogva vezessen. Nincs olyan, hogy a férfi hetek-hónapok múlva fedezi fel hogy megőrül a nő nélkül... ha eddig tud élni nélküled akkor továbbra is fog, ha visszaengeded akkor ugyanaz lesz a forgatókönyv, használ aztán eldob, mert megengedted neki hogy megtegye veled. Azért nem olyan bonyolult a férfi lélek, csak kicsit el kéne vonatkoztatni a lányos naív gondolkodástól hogy 'miért ez, miért az, miért amaz történik', úgy, hogy ott van a szemed előtt és neki pedig a homlokára van írva. 4es voltam
2023. okt. 10. 09:46
4 v 7 es igen nagy tapasztalattal rendelkezhetsz 19 évesen :-)
2023. okt. 10. 10:01
Velem olyan volt, hogy egy egyéjszakás kaland után (ahol megbeszéltük, hogy ez nem több és nem akarunk egymástól kapcsolatot), miután a pasi mondta, hogy többet hagyjuk egymást és én ezt szó szerint vettem, nem bírta levenni rólam a szemét.
Egész konkrétan valami olyat mondott, hogy maradjak távol. Én ezt szó szerint vettem, azt hittem beszélni se akar velem (bár nem értettem miért). De oké. Mivel jártunk közös társaságba és közös helyekre, van egy nagyon jó közös barátunk, elkerülhetetlen volt hogy találkozzunk.
Na legközelebbi alkalommal amikor volt összeröffenés én totál ignoráltam, hiszen ezt kérte. Erre egyfolytában engem nézett, engem bámult, odament a barátaimhoz és rólam kérdezősködött. De hozzám nem volt képes odajönni és megkérdezni amit akart v mondani v valami. Úgy viselkedett, mint egy nag, gyerek.
2023. okt. 10. 10:06
Amikor nyeregben vannak mindig csak akkor jön elo az igazi énjuk. És mindig akkor jatszák magukat mikor a nő nincs.
Ezért vannak a seveled se nélküled-ezések is.
Ez max arra lehet jó hogy szakitas utan azt érjék el hogy a csaj azt higyje milyen kár volt elvesziteni őt és bánja meg és "sírjon"utánuk. Mert ők a "raj"
2023. okt. 10. 10:49
Kapcsolódó kérdések: