Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek érdemes egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes egy férfi után teperni?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy férfi kívülről-belülről és mindenképpen szeretném, ha felfigyelne rám. Már beszélgettünk is és úgy érzem, hogy muszáj őt megfognom.

Pasiktól kérdezem, hogy ez nektek nem lenne túl rámenős? Ti hogyan viszonyulnátok, hogy,ha valaki jelezné felétek, hogy bejöttök egy nőnek?

25/L

2015. júl. 16. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mivel ezt célszerű jeleznie egy nőnek ezért nem igazán tartom rámenős viselkedésnek.

Érdekes, sok nő úgy értelmezi a rámenős, kihívó, akár ribis viselkedést, hogy jelzi a férfi felé vonzalmát vagy szimpátiáját ahelyett, hogy bezárkózna a tornyába és várná, hogy kiválasztottja rátörje az ajtót.

2015. júl. 16. 20:32
 2/12 A kérdező kommentje:
És hogyan hozzam tudtára, hogy bejön nekem és szeretnék elmenni vele randizni?
2015. júl. 16. 20:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Flörtöléssel.
2015. júl. 16. 20:37
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

velem is ez van..tuti olyan lehetsz mint én. Nem merek túl nyitni mert attól félek tolakszom, pedig az kell nekik, sztem. Én már próbálom felnyitni a szemét, hát eddig nem sikerült de tyúklépésben haladok :D

25/L

Egyébként ha nem érezném hogy ő az én emberem mint ember és csak kűlsőleg tetszene, azt mondanám nem érdemes, de olvasom hogy neked is a természete ami megfogott, teperjünk, az kell ezeknek...:)

2015. júl. 16. 20:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Érdemesnek érdemes, mert ez az egyetlen út, ami eredményhez vezet. A baj a kezdeményezéssel csupán az, hogyha eddig nem jutott eszébe kezdeményezni, az általában nem azért van, mert el tudna veled képzelni valamit. Kis hányadban a férfiak ilyenkor átértékelik a rólad alkotott képet, nyitnak feléd és esély lehet kapcsolat kialakítására. Nagyobb hányad úgy van vele, ugyan ő nem tett volna érted egy lépést sem, de ha már tálcán kínálod magad, akkor él a lehetőséggel, ameddig meg nem unja/jobbat nem talál. És persze ott az elenyésző hányadú korrekt férfi, aki csak szimplán megmondja, hogy nem vagy az esete.
2015. júl. 16. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:

4. vagyok

na én az elenyésző hányadú korrekt férfitől aki megmondja h nem vagyok az esete úgy érzem magam mintha én lennék a világ legrondább nője...

2015. júl. 16. 21:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Flörtölj vele, felajánlhatod, hogy megmasszírozod a nyakát, vállát, ha már kicsit közvetlenebb a viszony. Ha nem, akkr meg dicsérd meg valamely küllemi adottságát, vagy öltözködését > "de bírnám, ha a leendő pasim is így öltözködne és egy smile :)" Találd fel magad.
2015. júl. 16. 21:35
 8/12 anonim ***** válasza:
6-os, azt nem mondtam, hogy az igazság nem fájhat.:) Ezért nem mer kezdeményezni a legtöbb nő és férfi. Én is igen diplomatikusan teszem, ha teszem.
2015. júl. 16. 21:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Én pánikba esnék és elfutnék. De az én vagyok.

Sok sikert :)

2015. júl. 16. 21:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Utánam érdemes:D
2015. júl. 16. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!