Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lép "kettőt hátra" a férfi,amikor én előrelépnék,és miért kezd el teperni,ha erre én "lépek hátrébb"?
Figyelt kérdés
Eddigi életem legbonyolultabb "párkapcsolatában" vagyok,bár még abba sem vagyok biztos,hogy ezt annak lehet nevezni.Van egy férfi,aki nagyon rámhajtott, napi kétszer keresett,stb.Én elég gyorsan beleszerettem,de mivel bizonytalan vagyok, irányában,az érzéseimet visszafogottan mutatom ki.Mikor épp kezdenék bizni benne mert úgy viselkedik,(sokszor keres,ölelget,puszilgat,azt mondja imád,stb,)és próbálok többet mutatni magamból,akkor utána pl. 2-3 napig nem keres.Vagy keres de kevésbé kedves.Erre megint visszafogom magam(nem hiszitzek,nem vonom kérdőre hol volt stb., csak mondjuk nem ölelem olyan szenvedélyesen pl.),akkor megint ráerősít,és pár hónapja már ez megy.Miért?(Nyilván,a teljesség igénye nélkül,így is hosszú lett.)2022. jún. 18. 22:45
A kérdező szavazást indított:
A pasi maga sem tudja mit akar
Szándékosan össze akar zavarni,hogy ne lássam át a valódi szándékait
Manipulativ
Fél az elköteleződéstől,ill. nem akar túlzottan belefolyni a kapcsolatba
Egyéb
11 szavazat
1/4 anonim válasza:
Ez színtiszta játszma, mindkettőtök részéről. Egy jó kapcsolatban ennek nem kellene jelen lennie szerintem..
Aki velem ezt játssza, az nagyon gyorsan lapátra kerül...
2/4 anonim válasza:
Majd ha megunod (megjegyzem hónapok óta tart), akkor majd hajlandó leszel kilépni ebből a helyzetből.
Addig is további jó időelcseszést egy idiótával.
3/4 anonim válasza:
Ismertem ilyet, a franc tudja miért teszi ezt, de szerintem kötődési problémája lehet, meg mindig az izgatja amit nem kaphat meg, azért viselkedhet így. A lényeg, hogy sosem lesz vele kiegyensúlyozott kapcsolatod ami érzelmi biztonságot ad, hanem érzelmi hullámvasúton fogsz vele utazni, és ki fog meríteni az állandó agyalás vele kapcsolatban, hisz mindig érzelmi bizonytalanságban fog tartani. Az a baj, hogy sokan azt gondolják, hogy csak a kezdet ilyen nehéz, majd megerősödik a kapcsolat idővel, de később se lesz jobb. Messze kerülném, egy percet sem vesztegetnék az életből egy hilyen emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!