Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti észre veszitek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti észre veszitek ha kicsit túl nyomulósok vagytok és 1 lépést hátra léptek?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki így próbál udvarolni nekem és nagyon figyelmes meg minden de nekem van barátom és ezt tudja. De még így is mindig próbálkozik múltkor át karolt a kabátját is fel ajánlotta hogy ne fázzak. De néha fura velem olyan kicsit bunkóbb megtartja a 2 lépés távolságot! De pl 2 hét múlva ugyan úgy nyomul. Ilyenkor eszre veszi hogy nem kéne? Vagy ti mit gondoltok erről?

2022. ápr. 23. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
57%

Inkább szerintem elbizonytalanodik, de mivel vágyik rád (talán még szerelmes is), ezért újra meg újra próbálkozik.

Ennek meg egyébként az az oka, hogy a legtöbb férfi azt látja, hogy a legtöbb nő vihető és nem sokat jelent, hogy párjuk van.

2022. ápr. 23. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Mondok egy női jó tanácsot. Miért hagyod? Miért szórakozol vele? Ha rám kapcsolatban nyomulnak, akkor egyértelműen elutasítom, nem húzom az agyát.
2022. ápr. 23. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:
azért nyomul mert nem lettél távólság tartóbb , érzi az esélyt..
2022. ápr. 23. 13:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem csalnám meg soha a barátomat, de egy ilyen helyzetben én bizony elmennék vele; elöször csak beszélgetni...
2022. ápr. 24. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!