Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben az esetben, ha már csak 3 hónapotok lenne hátra?
Figyelt kérdés
Fiktív kérdés. Pár éve együtt vagytok valakivel, aki szeret. Működik a kapcsolat, rendesen bánik veled, nincs rá panasz, viszont érzelmileg máshoz húzol. És valószínűleg az a bizonyos ember is érez valamit irántad, de nem tudja, hogy te szerelmes vagy belé. Ő életed első szerelme, tartod vele a kapcsolatot.
3 hónapod maradt hátra az életből, hogy döntesz?
2020. aug. 20. 23:59
A kérdező szavazást indított:
Megszakítanám a szerelmemmel a kapcsolatot és csak a párommal foglalkoznék, vele maradnék a hátralévő kis időmben
A párommal maradnék, de elmondanám a másik embernek, hogy szeretem, de nem tennék vele semmi fizikait
Szakítanék a párommal, elmondanám a másik embernek, hogy szeretem és fizikailag is kifejezném
12 szavazat
1/3 anonim válasza:
Felrelepnek a szerelmemmel, de a tarsammal maradnek, mert neki is csak harom honap maradt belolem.
2/3 anonim válasza:
Semmit. Innék és gyakorin trollkodnék tovább.
3/3 anonim válasza:
Ha így éreznék valaki más iránt, akkor is szakítanék a párommal, ha 3 napom, 3 évem vagy 3 életem lenne még hátra. Hiába működik jól a kapcsolat, ha nem őt szeretem (szerelemmel) az csak átverés és időhúzás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!