Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Képes egy férfi évekig "tepern...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes egy férfi évekig "teperni" csak szexért?

Figyelt kérdés

Pár évvel ezelőtt elkezdett közeledni felém egy férfi, de akkor egy kapcsolat kezdetén voltam éppen. Amikor ezt megtudta, tiszteletben tartotta de kínosan érezte magát, amúgy sem egy csajozógép, egy félénkebb pasiról van szó. Beszélőviszonyban maradtunk úgy ahogy, ha véletlenül összefutottunk valahol, váltottunk pár szót de ennyi.

Pár hónapja véget ért a kapcsolatom, és ez a férfi fel is bukkant újra az életemben. Sokat beszélgettünk messengeren, míg végül írta, szeretne találkozni de közben siettetni se akar a szakítás miatt. Találkoztunk is végül. Egy ujjal nem ért hozzám, nem volt csók sem. Végig érdeklődő volt, kérdezett folyamatosan mindenről velem kapcsolatban. Később írta, hogy nagyon vonzónak tart, de nem akar lerohanni, mert ezekből tudja jelezni nekem, hogy nem csak szexet akar.

Nyilván ez akkor lesz biztos, ha majd lefekszünk egymással, illetve tudom, mondani bármit lehet, a tettekre kell figyelni. Az is lehet, hogy én vagyok túl óvatos és csak feleslegesen agyalok, de szeretném mégis kikérni a véleményeteket.

2021. júl. 30. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Remélem, ugyanis nem érdemled meg őt.
2021. júl. 30. 10:08
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nincs olyan hülye pasi aki évekig teperne a szexért.
2021. júl. 30. 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:
35%

Van aki teper évekig de nem a szex miatt arra van más megoldás.

Ő valszeg mindenkinél teper a szex miatt.

2021. júl. 30. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

Hany evesek vagytok?

Evekig tarto teperest en itt idezojelesen sem latok. Neked kapcsolatod volt, o is elte az eletet, utana meg talalkoztatok, most megdugna.

Az, hogy felenknek irod le, nem jelent semmit. De amit eloadott, az eleg tipikus. Mint aki allandoan hazudik es hangoztatja, hogy o egy oszinte ember. Amator, de valaki beveszi.

2021. júl. 30. 11:55
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Igen! :D
2021. júl. 30. 22:11
 6/6 anonim ***** válasza:
36%
Igen, képes. Volt egy pasi az életemben, aki 2,5 évig tepert, másik 8 éven keresztül játszotta, hogy a haverom, míg végül kibökte, hogy dugni akar.
2021. júl. 30. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!