Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért változik meg az ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változik meg az ismerkedés menete mikor kiderül vagyonos vagyok?

Figyelt kérdés

Átlagos kép társkeresőn alig írnak akivel beszélgetek alig akar bármit csinálni.Randira már kocsival megyek egy új Audi A8 mikor meglátják látom mintha kicsetélték volna nőt.

Általában szex is van első randin pedig addig még a témát is kerülte.

Miérz van ez a középkorosztálynál?

2023. okt. 6. 10:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
39%

Hazudsz!

Itt a Gyakorin olvasom folyton, hogy a nők:

- Nem ismerik a kocsikat, és nem is számít, hogy milyen van, meg egyáltalán van-e.

- Az itteni nőket nem érdekli a pénz.

- Az itteni nők csak azt várják el, ami nekik is van. Azaz majd minden nőnek van jó kocsija.

Böfff...

2023. okt. 6. 11:57
 12/24 anonim ***** válasza:
Mindig ez a mindig, soha mentalitás. Mindenféle nők is vannak! Van, akinek lecsúszik a bugyija az A8-tól, mondjuk attól ne várd, hogy a lelked fogja érdekelni. Van, aki meg azt se tudja, hogy néz ki egy ilyen autó.
2023. okt. 6. 11:58
 13/24 anonim ***** válasza:
60%

"Ja és ne írjátok, hogy vannak nem jóképű, nem gazdag férfiak is párkapcsolatban. Az, hogy végül beéri veled valami megállapodni vágyó nő, aki épp nem talál jobbat, aki mellette maradna és nem is vonzódik hozzád igazán, mint ahogy sok nő teszi, az nem jelent semmit."

Tehát nekem nem számít, ha egy nő szeret, ha a külsejére nem recskázik mindenki, de te nem vagy felszínes.

2023. okt. 6. 12:03
 14/24 anonim ***** válasza:
31%

Baromság! Előben én sokkal közvetlenebb vagyok, mint online.

Szex téma: UNDORODOM attol, mikor a pasi, a 4.levélváltásnál azt ecseteli, hogy neki alap a seggbőlszájba, és mit szeretek, mert ha nem, akkor sajnos nincs jövőnk...

Persze, hogy kerüljük...hogy nezzek utána a szemedbe? Eszem megáll..

2023. okt. 6. 12:27
 15/24 anonim ***** válasza:
45%
Amikor meglátják az újonnan vett 9 éves swiftemet ennek az inverze van
2023. okt. 6. 12:35
 16/24 anonim ***** válasza:
45%

"Általában szex is van első randin"

Komoly kapcsolatok lehetnek kilátásban...

2023. okt. 6. 12:39
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Hogy lehet egy autóból vagyonra következtetni?
2023. okt. 6. 12:48
 18/24 anonim ***** válasza:
55%
17-nél a pont. Elég buta lehet az a nő, aki azt hiszi, hogy egy ódinyócas már a vagyon netovábbja és nem jut a kis buta eszébe, hogy akár hitelre is vehette emberünk, és amúgy a panel parkolójában áll éjjelente.
2023. okt. 6. 12:53
 19/24 anonim ***** válasza:
12%

Még ha RS Q8-at írtál volna, azt mondom meg is értem, na de így...

Hány éves hölgyekről van szó?

2023. okt. 6. 16:01
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerinted?
2023. okt. 6. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!