Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha meg nyílok egy nőnek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meg nyílok egy nőnek miért változik meg?

Figyelt kérdés

Zárkózott típus vagyok, az ismerkedés elején ritkán árulok el magamról személyes dolgokat nekik, de ha ezt megteszem (viszonylag hosszú idő után) utána, valahogy az aktuális nő akinek udvarlók, megváltozik.

Nemrég megismertem egy nőt vele is pont ez van, valahogy azóta másabb, néha úgy veszem észre, hogy nem is érdeklem, valahogy az egész beszélgetést Másabb, akar találkozni ,érdeklődik irántam, de mégis nem olyan mint régebben.

Nem nagy dolgot árultam el magamról, nem kell olyan rossz dologra gondolni!

Igazából szinte ragaszkodott hozzá hogy nyíljak meg egy kicsit, mégsem volt jó ötlet..

Jól esne, ezt mind leírni neki de attól tartok utána még jobban hanyagolni fog, nem szabadna ezen megsértődtem, De valahogy mégis rosszul esik.

Akárhány nőt ismertem meg mindig ez volt, ha lehullott az "álarc" mind rövidesen eltűntek , pedig én el tudtam volna fogadni őket űgy ahogy vannak, hisz ilyen egy ember vannak jó tulajdonságai és rosszak, mindenki cipel terheket, mindenkinek vannak gondjai és múltja, de engem ezek nem érdekeltek soha.

Köszönöm ha eljutottatok ideig!

2023. márc. 24. 22:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
Már bocs, kérdező, de az írásképed egy katasztrófa. Messze nem csak helyesírásilag, de jelentéstanilag is. És ez általában akkor fordul elő, ha az ember nem éppen túliskolázott. Ezzel függhet össze a nő kiábrándultsága is: kiderült, hogy még annál is egyszerűbb vagy, mint amilyennek eredetileg gondolt.
2023. márc. 24. 22:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem a megnyílással van a baj, hanem azzal, amit mondasz.

Ha megnyílok neked és elmondom, hogy sorozatgyilkos vagyok, nem a megnyílással lesz bajod.

2023. márc. 24. 23:28
 3/17 A kérdező kommentje:
Említettem,hogy nem olyan komoly dolgokat osztottam meg magamról.
2023. márc. 24. 23:42
 4/17 anonim ***** válasza:
90%

"Említettem,hogy nem olyan komoly dolgokat osztottam meg magamról."

Amely mondat információtartalma számunkra közel a nullával egyenlő. Semmi lényegeset nem tudtunk meg, csak azt, hogy SZERINTED az, amit mondtál neki, lényegtelen volt.

2023. márc. 24. 23:48
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Tehat egy tok lenyegtelen dolgot is harapofogoval kell kihuzni beloled es csodalkozol, ha feladjak az erdeklodest? Meg anonim egy olyan oldalon sem birod leirni mi is pontosan a bajod, mint ez. Egy szorongo, gorcsos emberrel ki a fene akar kapcsolatot?
2023. márc. 25. 02:46
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Megnyíltál felé= meséltél neki magadról.

Kérdés:

Mit meséltél? Tehát a tartalom, ami valamilyen alaptulajdonságodra világít rá.

Hogyan mesélted, milyen stílusban? Ez pedig a műveltségi szintedre, gondolkodásmódodra.

Na, ez az, ami eldönti, hogy a másik kíváncsi marad, vagy felveszi-e a nyúlcipőt.

2023. márc. 25. 03:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a lényegtelen dolog? Mivel kapcsolatos? Alapvető emberi tulajdonság? Alapvető betegség? Szexuális orientációval kapcsolatos? Ezek nem lényegtelen kérdések és dolgok.

Ha ezeket nem válaszolod meg, akkor nem lehet érdemi választ adni.

2023. márc. 25. 06:35
 8/17 A kérdező kommentje:

Az anyukámról szólt, A kettőnk kapcsolatáról, lényeg az,hogy nem vagyunk kimondottan jóban és ezt meséltem el neki. Odafigyeltem hogy ne legyek tapintatlan, nem szitkozódtam,nem csak őt hibáztattam, meséltem róla jó dolgokat is.

Szóval odafigyeltem mondanivalómra ,hogyan közlöm neki.

2023. márc. 25. 06:42
 9/17 anonim ***** válasza:
Kiderült, hogy vannak érzelmeid, és ez nem jó pont a nőknél.
2023. márc. 25. 08:15
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a baj, hogy nem tudsz normálisan megfogalmazni egy összetettebb mondatot.
2023. márc. 25. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!