Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha meg nyílok egy nőnek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meg nyílok egy nőnek miért változik meg?

Figyelt kérdés

Zárkózott típus vagyok, az ismerkedés elején ritkán árulok el magamról személyes dolgokat nekik, de ha ezt megteszem (viszonylag hosszú idő után) utána, valahogy az aktuális nő akinek udvarlók, megváltozik.

Nemrég megismertem egy nőt vele is pont ez van, valahogy azóta másabb, néha úgy veszem észre, hogy nem is érdeklem, valahogy az egész beszélgetést Másabb, akar találkozni ,érdeklődik irántam, de mégis nem olyan mint régebben.

Nem nagy dolgot árultam el magamról, nem kell olyan rossz dologra gondolni!

Igazából szinte ragaszkodott hozzá hogy nyíljak meg egy kicsit, mégsem volt jó ötlet..

Jól esne, ezt mind leírni neki de attól tartok utána még jobban hanyagolni fog, nem szabadna ezen megsértődtem, De valahogy mégis rosszul esik.

Akárhány nőt ismertem meg mindig ez volt, ha lehullott az "álarc" mind rövidesen eltűntek , pedig én el tudtam volna fogadni őket űgy ahogy vannak, hisz ilyen egy ember vannak jó tulajdonságai és rosszak, mindenki cipel terheket, mindenkinek vannak gondjai és múltja, de engem ezek nem érdekeltek soha.

Köszönöm ha eljutottatok ideig!

2023. márc. 24. 22:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Az írásbeli kommunikáció nehezen megy! Próbálok ezen változtatni de nagyon nehezen megy, szóban sokkal szebben ki tudom fejezni magamat.

Szóban sokkal szemben ki tudom magamat fejezn.

Köszönöm mindenki véleményét!

2023. márc. 25. 08:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Teljesen érthető, amit leírt, itt bizonyos emberek szövegértése lehet gyengébb:)

Nyilván az a gond, amit mondasz, ha számodra lényegtelen is, számukra lehet taszító valamelyik részlete. Ha többször fordult ez elő, akkor legközelebb kérdezz már rá, hogy mit gondol a másik. Rengeteg dolog lehet, mondjuk ha előadod, hogy "anyám nem szoptatott elég ideig szerintem", akkor senki sem fog rád normálisként tekinteni, akkor sem, ha ez neked súlyos sérelmed felé és a gondoskodás hiányát jelenti, és nagy nehezen "megnyíltál", a másik nem számított rá, hogy ilyen taszító dolgot talál belül. Akinek megnyílsz, és úgy érzed ez után távolodik, az biztosan nem neked való lány. Másrészt ha sokan távolodnak el megnyílás után, és mindenkinek ugyanazt meséled, keress fel pszichológust, aki rendbe tesz belül, mert nem fogsz olyat találni, aki megérti a belső sérelmeid, azzal van gond, hogy mást sérelmezel, mint az átlagos emberek.

Ha nekem előadná egy 30 éves férfi, hogy anyám csak három hónapig szoptatott, pedig 2 évig kellett volna, ezt pedig belső tragédiaként, jelentőségteljesnek éli meg, akkor nem tudnék rá normálisan nézni többé, és lekoptatnám.

2023. márc. 25. 09:41
 13/17 anonim ***** válasza:

"Igazából szinte ragaszkodott hozzá hogy nyíljak meg egy kicsit, mégsem volt jó ötlet.."

Ez nem azt jelenti a randis időszakban, hogy mesélj az anyáddal való kapcsolatodról. Ilyenkor rendszerint arra kíváncsi, hogy valójában milyen párkapcsolati képességeid/elképzeléseid vannak. Ha erre a kérdésre behozod a mamit, akkor a páratartalom rögvest zuhanni kezd.

2023. márc. 25. 09:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Ő kérte, hogy mesljek róla,próbáltam egyszerűen válaszolni,de nem érte be ennyivel.
2023. márc. 25. 09:58
 15/17 A kérdező kommentje:
Ő is elárult pár csaladi titkot
2023. márc. 25. 09:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Kicsit hátrább lépve a konkrét beszélgetésből, ha már az elején úgy érzed, hogy tojásokon kell táncolni valakivel, mert annyira sérülékeny az ismerkedés, ott nem nagyon tehetsz mást, minthogy - a határaid gondosan megtartva - őszintén és önazonosan viselkedsz. Ha valakinek ez nem működik, akkor nem egymást keresitek, mindenki mehet tovább a saját útján.
2023. márc. 25. 10:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert a nők előtt nem érzelmeskedünk. Mindegyik azt mondja, hogy márpedig de, ezt kell csinálni, ezt akarják, ezt várják el, de ez csak kamu duma... A te picsogsz, tök mindegy, hogy miért, az nem férfias és sivatagi szárazság lesz, nem tocsogós nedvesedés... De majd megtanulod.
2023. márc. 25. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!