Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért változik meg az ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változik meg az ismerkedés menete mikor kiderül vagyonos vagyok?

Figyelt kérdés

Átlagos kép társkeresőn alig írnak akivel beszélgetek alig akar bármit csinálni.Randira már kocsival megyek egy új Audi A8 mikor meglátják látom mintha kicsetélték volna nőt.

Általában szex is van első randin pedig addig még a témát is kerülte.

Miérz van ez a középkorosztálynál?

2023. okt. 6. 10:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%

Na látom nem sok észt kaptál a pénzed mellé, ha ezt meg kell kérdezned.

A nők szeretik a pénzt és szeretnének pénzes pasit fogni maguknak.

Olyan ez, mint amikor te is máshogy állsz egy 10/10 es csajhoz, mint egy 3/10 es csajhoz.

2023. okt. 6. 10:53
 2/24 anonim ***** válasza:
85%

Ne menj audival.

Annak mutass csak meg aki anelkul is szexel veled. Sok pasi igy csinálja.

2023. okt. 6. 10:54
 3/24 anonim ***** válasza:
56%

Menj gyalog a randira, vagy v.mi 20 éves autóval.

Igy kiszűrheted kinek mi a fontos.

Egy autó annyira lényegtelen,hogy milyen .

Maga az ember számit, hogy ő kivül belül rendben van e.

De én az 50 es korosztalyhoz tartozom.Nekünk az emberi értékek voltak a fontosak, nem a tárgyak, eszközök.

2023. okt. 6. 10:56
 4/24 anonim ***** válasza:
83%
Ehh, én nem tudom, te milyen csóringer nőkkel ismerkedsz, akiknek egy audinyócastól már lecsúszik a bugyi. Engem spec ez egyáltalán nem hatna meg, baromira nem érdekelnek az autók. Azt se látom, hogy a pasi milyen autóval jött, mert nyilvános helyen találkozunk. Nekem szimpibb az, aki bicajjal jön. A felvágósságot, meg a kivagyiságot kifejezetten ellenszenvesnek tartom.
2023. okt. 6. 10:56
 5/24 anonim ***** válasza:
68%

Úgy mondod ezt a jövök az AUDI A8AL

Mint ahogy iphonnal képesek flexxelni a primitívek

Ki kell ábránditsalak,baromira nem ismerem a kocsikat és sok más nő sem úgyhogy nem hiszem hogy valódi lenne a kérdésed

Újabb minden nő aranyaso kérdés

2023. okt. 6. 11:30
 6/24 anonim ***** válasza:
76%
Ez annyira harmatgyenge trollkérdés btw...
2023. okt. 6. 11:32
 7/24 anonim ***** válasza:
73%
Biztos én vagyok rosszul összerakva, de amikor értem valaki nagyon drága autóval jött randira, azonnal behúztam a kéziféket agyban. Engem rettentően zavart, hogy sokkal jobban áll anyagilag, mint én, mert úgy éreztem, teljesen más életszínvonalon élünk és ezáltal az életünk is teljesen más. Volt egy-egy ilyen randim és annyira feszélyezve éreztem magam, hogy alig vártam, hogy vége legyen. A nálam jóval tehetősebb emberekkel valahogy sosem volt közös témánk, nekem sokkal fontosabb, hogy egy jót tudjak beszélgetni a párommal vagy elmenjünk kerékpározni, kirándulni. A legtöbb tehetős ember "nem ereszkedik le" erre a szintre.
2023. okt. 6. 11:33
 8/24 anonim ***** válasza:
76%
Volt egy randim egyszer, a pasi valami piros, nyitottetejű kocsival jött (azt se tudom, milyen volt) és azzal akart elbűvölni, hogy szélesre tárta az ajtaját, mikor beszálltam. Érződött, hogy ő most azt gondolja, hogy itt én teljesen le leszek nyűgözve. Én meg kicsit nevetségesnek tartottam. Tényleg olyan, mint ájfónra veretni :D Ezek csak tárgyak, ember!
2023. okt. 6. 11:36
 9/24 anonim ***** válasza:
35%
Ja, biztos az Audi A8-tól esik le a bugyi, ami annyira tömegautó már kb, mint egy 20 éves Opel, kb eszembe sem jutna, ha meglátnám, hogy ez a csávó tuti pénzes.
2023. okt. 6. 11:42
 10/24 anonim ***** válasza:
23%

Te is tudod, hogy miért. Kamu, hogy a személyiséget szeretik. Legyen szép férfi külsőd vagy pedig sok pénzed és ha valamelyik megvan, akkor utána beképzelik maguknak, hogy vonzódnak a személyiségedhez (vagy behazudják neked). A férfiak kevésbé hazudnak arról, saját maguknak is, másoknak is, hogy a külsőt nézik, míg a nők sokkal inkább.

Aztán még a nem jóképű, de vagyonos pasikat veszik elő kinevetni, amikor azok pénzzel akarnak csajozni. Naná, hogy úgy akarnak, mert pénz nélküli nem vonzóként viszont pedig senki sem venné észre őket. Mivel kinézetük nincs, ezért pénzzel csajoznak. Bár nyilván nem ez a legcélravezetőbb, de nem születtek jóképűnek és társra vágynak, szóval ezt érzik a kisebb rossznak.

Ja és ne írjátok, hogy vannak nem jóképű, nem gazdag férfiak is párkapcsolatban. Az, hogy végül beéri veled valami megállapodni vágyó nő, aki épp nem talál jobbat, aki mellette maradna és nem is vonzódik hozzád igazán, mint ahogy sok nő teszi, az nem jelent semmit.

2023. okt. 6. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!