Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Legyünk csak barátok" után hogy álljak fel a padlóról?
Reménykedtem benne, hogy én is találok magamnak párt, hogy végre nem kell majd a hatos asztalnál egyedül ennem a sütimet a jeges fagyis kávéval. Hogy végre én is megtapasztalhatom a szerelmet, a szexet, és mindent, ami egy párkapcsolattal jár. Aztán egy jól sikerült délután után nem írt, alig bírt visszaírni, majd megírta, hogy legyünk csak barátok.
Azóta nem akarok sehova menni, nem akarok egyedül ülni se a hatos, se a négyes asztalnál, nem akarok egyedül a vízparton sétálni, nem akarok menni sehova, és sírva alszom el a jó éjt üzenetek nélkül.
A be nem teljesült szerelmet nem lehet átminősíteni barátsággá. Nem azonos skálán mozognak.
Nekem is ezt mondogatja az ex barátnőm, hogy legyünk csak barátok, miközben feldolgozhatatlan szomorúságot okoz a hiánya.
"Oké, de azért néha kinyalhatlak?"
Komolyra fordítva a szót: az idő majd megoldja. Könnyű mondani, tudom. Te fülig beleszerettél. De ha reálisan nézzük a dolgokat, az, aki már a kezdeti ismerkedéskor elutasít, az távolról sem "az igazi". Meg nekem az is kitűnik ebből, hogy ő maga sem tudja, hogy mit akar. Majd idővel lesz olyan, akivel jobban összeilletek, és akinél az érzések nem csak egyoldalúak lesznek. Ostoba közhely, tudom, én is utáltam, amikor nekem ezt mondták, egészen addig, ameddig tényleg meg nem találtam azt, akivel 100%-ig megértettük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!