Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Legyünk csak barátok" után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Legyünk csak barátok" után hogy álljak fel a padlóról?

Figyelt kérdés

Reménykedtem benne, hogy én is találok magamnak párt, hogy végre nem kell majd a hatos asztalnál egyedül ennem a sütimet a jeges fagyis kávéval. Hogy végre én is megtapasztalhatom a szerelmet, a szexet, és mindent, ami egy párkapcsolattal jár. Aztán egy jól sikerült délután után nem írt, alig bírt visszaírni, majd megírta, hogy legyünk csak barátok.

Azóta nem akarok sehova menni, nem akarok egyedül ülni se a hatos, se a négyes asztalnál, nem akarok egyedül a vízparton sétálni, nem akarok menni sehova, és sírva alszom el a jó éjt üzenetek nélkül.

2023. okt. 2. 13:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Meddig jutott a dolog? Össze is jöttetek, vagy csak ismerkedtetek? Hány éves vagy?
2023. okt. 2. 13:48
 2/14 anonim ***** válasza:
6%
Ha te vagy a fiú akkor növesz tököt és tűrd férfi módjára.
2023. okt. 2. 13:48
 3/14 A kérdező kommentje:

1,5 hónapig csak beszélgettünk messengeren, előbb nem tudtunk volna találkozni, mert engem műtöttek, haza meg nem akartam volna hívni, mert szüleimmel meg tesómmal élek.

Nem jöttünk össze. Kézen fogva sétálgatás, puszi, ölelés, csók. Minden kedden meg pénteken találkoztunk azután, hogy jobban lettem.

2023. okt. 2. 13:55
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
2. Miért kéne tűrnie? Meg kell mondani, hogy ez így nem megy és kész. Ha én többet akarok, nekem onnantól egy nő "barátsága" nem kell. (ami amúgy sem barátság)
2023. okt. 2. 13:59
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem úgy,ahogy sok százmillió ember a világon szakítás után.
2023. okt. 2. 14:04
 6/14 anonim ***** válasza:
61%
Milliók alszanak el jó éjt üzenetek nélkül, és képesek élvezni az életet egyedül is. Veled van baj.
2023. okt. 2. 14:07
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos visszautasítás után nem tehetsz semmit. Túl leszel majd rajta, próbálkozz másokkal ismerkedni. Ez még kapcsolat sem volt, beleélted magad, ami érthető. Elmúlik.
2023. okt. 2. 14:07
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
nyugi. ha össze tudtad hozni a randizást egyvalakivel, össze fogod tudni hozni mással is. majd találsz szépen olyan lányt, aki nem csak barátnak akar.
2023. okt. 2. 14:09
 9/14 anonim ***** válasza:
24%
Ezek a legférgebbek. Jól sikerült randi után nem ír vissza. Egyébként ő még fejlődőképes is, mert legalább írta, h legyetek barátok.
2023. okt. 2. 14:46
 10/14 anonim ***** válasza:
92%
Honnan tudod,hogy ő szerinte is jól sikerült randi volt?
2023. okt. 2. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!