Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan áljak fel a padlòrol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semuhi kérdése:

Hogyan áljak fel a padlòrol szakitás után ?

Figyelt kérdés
Sziasztok 26/f vagyok minden szakitás után egyre nehezebb felálni a padlorol volt olyan szakitásom az utolso elötti amiben konkrétan választanom kellett biroságra járok évekig hogy apasági vizsgálatot kérjek hogy egyém a gyerek stb ez után én 1.5 évig senkivel nem voltam semmilyen formában épitettem.magam testileg és anyagilag majd össze jöttem egy másik lánnyal.. azthittem jolessz de kommunikáciònk félre siklott szakitott velem . Már majdnem össze költöztùnk gyereket családit terveztunk .. de ennek vége sajnos azota . Elhagytam önmagam minden pénzem sörre megy el csak létezek ennyi az ember azthinné sok szakitás megedzetté teszi de nem ujra és ujra nehezebb a padlorol valò felálás sok sötét gondolat kavarog a fejemben .. egy életvidám magabiztos férfi voltam.. csak a szakitások viseltek meg az életben más semmi van aki hasonlò cipöben járt? Minden épitö videot stb linkeket cikkeket kuldhettek nyugodtan ami nektek segitett ( helyesirási hibákért bocsi )

2022. júl. 29. 22:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
F. Antonia youtube. Régi sémák, viselkedésminták elengedése. Szakitás feldolgozása. Stb.
2022. júl. 29. 22:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Fuh Ombre , téged heti szinten dobnak vagy mi van ?
2022. júl. 29. 22:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Idővel megtanulsz együtt élni ezzel, és tudom hogy ezt te is tudod, de ő más volt, ilyet még senki nem élt át..stb.
2022. júl. 29. 23:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Elsö köszi meglesem minden videoját 3/3 ha akarsz irj aztan dumalunk tetszik a.gondolat meneted
2022. júl. 30. 00:00
 5/12 anonim ***** válasza:
4. Erről te beszélj amit most érzel, valakinek akiben v mennyire megbízol, aztán majd idővel megszokod, persze benne van, hogy tévképzeteket kergetsz és 9 év múlva is rajta kattogsz, de ha már vége és esélyed sincs, akkor lassacskán próbálj mást csinálni. Persze megbeszélheted azzal is akivel vége, de ezt nem minden esetben ajánlom.
2022. júl. 30. 00:08
 6/12 A kérdező kommentje:
Nemtuduommegbeszélni vele
2022. júl. 30. 00:50
 7/12 A kérdező kommentje:
Nézhettek le nembaj én csak szeretnék végre családot és azt ski elfogad ..
2022. júl. 30. 01:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem néz le senki szerintem.
2022. júl. 30. 02:38
 9/12 anonim ***** válasza:

[link]

Próbáld meg!

Nekem is most aktuális a videó, én is szenvedek, és sajnos még csak az elején járok.

2022. júl. 30. 15:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Mindenképpen rálesek
2022. júl. 30. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!