Hogyan tovább, miután az ember kismilliószor felállt a padlóról, erre millió plusz egyedszerre is elesik? Esetemben inkább elgáncsoltak. Itt az ideje a villanyoltásnak?
A munkahelyemen elrendelték, hogy csak az oltottak maradhatnak, és mivel én nem vagyok hajlandó felvenni az oltást, így távoznom kell.
A másik.
Egy hónappal ezelőtt véget ért a párkapcsolatom életem szerelmével, amin egyszerűen nem tudom túltenni magam.
Ezért a munkáért nagyon hosszú utat jártam be, és nem hiszem, hogy találok még egy ilyet. Mint ahogy az exem is olyan volt, akihez hasonlót soha az életben nem fogok találni, ellenben - ha maradok -, akkor láthatom, hogy egy nap összejön valaki mással.
Nagyon régóta szenvedek depresszióban, de valahogy csak elevickéltem korábban, most viszont... totál sötétség.
Köszönöm a válaszokat!
#2, #3
Nem, az oltás nem játszik nálam.
#1, #4
Már sok éve járok pszichodokihoz és szedek is nyugtatót, ill. hangulatjavítót.
Kérdező, ezért kár munkát elvesziteni, én is kaptam két oltást még év elején, nem lett semmi bajom, a harmadik fülem se nőtt ki, pedig 50 éves vagyok.
Párszor ateltem hasonló krízis időszakokat, mint te most. De túl lehet élni. Pár hétig, hónapig nem lesz jó. Nézz elengedes videókat, sok van a neten, és atsegit rajta. Kitartás.
Köszönöm az újabb válaszokat!
Erre most garantáltan lesz időm. :)
Én megértelek az oltassal kapcsolatban.
A másik dolog, hogy minden szempontból padlón vagy: én voltam itt és biztos még sokan mások.. nekem az állatok segítettek lelkileg. Az ő segítségükkel kapaszkodtam föl lépésről lépésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!