Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tovább, miután az...

Hogyan tovább, miután az ember kismilliószor felállt a padlóról, erre millió plusz egyedszerre is elesik? Esetemben inkább elgáncsoltak. Itt az ideje a villanyoltásnak?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen elrendelték, hogy csak az oltottak maradhatnak, és mivel én nem vagyok hajlandó felvenni az oltást, így távoznom kell.

A másik.

Egy hónappal ezelőtt véget ért a párkapcsolatom életem szerelmével, amin egyszerűen nem tudom túltenni magam.

Ezért a munkáért nagyon hosszú utat jártam be, és nem hiszem, hogy találok még egy ilyet. Mint ahogy az exem is olyan volt, akihez hasonlót soha az életben nem fogok találni, ellenben - ha maradok -, akkor láthatom, hogy egy nap összejön valaki mással.

Nagyon régóta szenvedek depresszióban, de valahogy csak elevickéltem korábban, most viszont... totál sötétség.

2021. nov. 13. 22:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%

Már megbocsáss, de most komolyan, ki az a hülye, aki még a munkájáért sem hajlandó beoltatni magát? Az oltás veszélytelen, és a Pfizer esetén 80 valahány százalékban kialakul a védettség! A járványból csak ez jelenti az egyetlen kiutat! Ha meg attól félsz, hogy fájni fog a beadása: na, ne legyél már beszari érett felnőtt létedre! Egyáltalán miért nem akarod te ezt ennyire? Nem lehet belehalni, és nincs semmilyen mellékhatása az oltásnak, pláne, hogy fiatal vagy még!

Csak saját magadnak köszönheted tehát, hogy elvesztetted a munkádat, és még van képed itt a gyakorin léleköntést kérni ezért a hibádért! Szégyelhetnéd magad! 🤦‍♂️

Dobbantott a nőd? Hát keress másikat, nem olyan nehéz ez sem internetes társkeresővel! Hajrá! :)

2021. nov. 14. 09:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az öngyilkosságnak meg mi értelme egyébként? Úgyis halálra öregedjük magunkat! :)

[előző voltam]

2021. nov. 14. 10:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Van egy tippem:

Legyél öngyilkos egy oltással!

Vagy bejön vagy legalább a munkád marad…🙄

2021. nov. 14. 10:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy munkahelyen dolgozol az exeddel? Írtad hogy ha maradsz látod hogy összejön valaki mással.
2021. nov. 15. 11:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy ha maradok az életben és nem leszek öngyilkos, akkor látni fogom, ahogy egy nap talál valaki mást. Egyébként nem egy helyen dolgozunk.
2021. nov. 15. 20:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért kell látni hogy összejön valaki mással? Le kell tiltani a közösségi oldalakon.
2021. nov. 15. 20:24
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Azóta biztos jobban vagy már. Mennyi ideig voltatok együtt az exeddel? Ne haragudj a kérdésért, nem muszáj válaszolni ha nem szeretnél.
2022. aug. 20. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!