Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg híznom kellene?
Figyelt kérdés
Kb 175-180 centi között lehetek valahol, egyedül nem tudom tűpontosan lemérni. Ehhez vagyok 65 kiló. Megkaptam már, hogy egy ötöst fel kéne szedni mihamarabb, mert ez nagyon kevés.
Lányok, ti mit gondoltok? Ehhez a magassághoz valóban jó lenne, ha felszednék 5 kilót még akkor is, ha ennek nagy része zsír lenne és már kis pocakot eredményezni?
2023. okt. 2. 10:29
11/11 anonim válasza:
180 centivel is bőven egészséges BMI értékkel rendelkezel, még csak nem is a határon vagy.
Ne foglalkozz azzal mások mit mondanak, sajnos ebben az országban az a normális ha kövér vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!