Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg híznom kellene?
Kb 175-180 centi között lehetek valahol, egyedül nem tudom tűpontosan lemérni. Ehhez vagyok 65 kiló. Megkaptam már, hogy egy ötöst fel kéne szedni mihamarabb, mert ez nagyon kevés.
Lányok, ti mit gondoltok? Ehhez a magassághoz valóban jó lenne, ha felszednék 5 kilót még akkor is, ha ennek nagy része zsír lenne és már kis pocakot eredményezni?
Te hogy érzed magad a bőrődben, ez a lényeg?
Ne másnak akarj megfelelni, a másik embernek ha nem tetszel akkor igy járt, aki eltud fogadni olyannak amilyen vagy, az ő társaságát keresd.
A "megkaptam" embereket pedig kerüld el vagy a megjegyzéseiket hagyd kivül
#2: férfi vagyok
Tetszek magamnak, de voltam ennél sokkal vékonyabb, és akkor is ezt hittem. Azóta lettem 65, és most sokkal jobban érzem magam.
ha tetszel magadnak akkor a kérdést töröld, és akinek nem tetszel, vagy csak a külsődet kritizálja nézzen magára, nála minden oké?
Max izmosodj :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!