Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg híznom kellene?

Figyelt kérdés

Kb 175-180 centi között lehetek valahol, egyedül nem tudom tűpontosan lemérni. Ehhez vagyok 65 kiló. Megkaptam már, hogy egy ötöst fel kéne szedni mihamarabb, mert ez nagyon kevés.

Lányok, ti mit gondoltok? Ehhez a magassághoz valóban jó lenne, ha felszednék 5 kilót még akkor is, ha ennek nagy része zsír lenne és már kis pocakot eredményezni?

2023. okt. 2. 10:29
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
19 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Ha így jól érzed magad, és élvezed, hogy jól tudsz mozogni és nem kell plusz súlyt cipelned fölöslegesen, akkor ne törődj senki más véleményével. Tapasztaltam, hogy nagyobb súly nagyobb terhet, lassúbbá válást, csak gondot okoz.
2023. okt. 2. 10:39
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nincs annál taszítóbb ha egy nő lábai között átlehet köpni, semmi formája nincs. Szép csipő, popsi formás comb az alap ami mindenkinek kéne legyen.
2023. okt. 2. 10:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Te hogy érzed magad a bőrődben, ez a lényeg?

Ne másnak akarj megfelelni, a másik embernek ha nem tetszel akkor igy járt, aki eltud fogadni olyannak amilyen vagy, az ő társaságát keresd.

A "megkaptam" embereket pedig kerüld el vagy a megjegyzéseiket hagyd kivül

2023. okt. 2. 10:46
 4/11 A kérdező kommentje:

#2: férfi vagyok

Tetszek magamnak, de voltam ennél sokkal vékonyabb, és akkor is ezt hittem. Azóta lettem 65, és most sokkal jobban érzem magam.

2023. okt. 2. 10:51
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
Ötöst? Avval sokra nem mész.
2023. okt. 2. 10:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Kezdetnek ez is valami
2023. okt. 2. 11:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

ha tetszel magadnak akkor a kérdést töröld, és akinek nem tetszel, vagy csak a külsődet kritizálja nézzen magára, nála minden oké?

Max izmosodj :-)

2023. okt. 2. 11:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Jó ez normal férfi testalkatod van.
2023. okt. 2. 11:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Max 5 öt, de izomból.
2023. okt. 2. 13:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezek csak számok, láttam már ilyen értékekkel jól és rosszul kinéző srácot is. Nem mindegy, hogy a testarányok milyenek.
2023. okt. 2. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!