Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek tenyleg a penzhiany miatt nem megy a csajozas?
Nekem sokat számít, de nem úgy, hogy ne tudnám eltartani magam vagy ilyesmi, hanem a jövedelmemhez, vagyonomhoz képest túl sokat kellene költenem egy olyan életstílusra, aminek kétséges lenne az eredménye.
A jómódúbb nők között sokkal több a szingli, sokkal nagyobb az esélye intellektuális kapcsolódásnak is, akik nem a celeb-bulvár-aktuálpolitika tengelyen mozognak meg nem ilyen korlátolt "élet rendje" gondolkodásmódúak.
De ha nullára futnék minden hónap végére azért, hogy egy költségesebb életstílust éljek, akkor se tudnék versenyre kelni sem az 1 milliót kereső emberekkel, sem azokkal, akiknek a családi háttere sokkal jobb, esetleg kapott már ingatlant, van a családban kölcsön nyaraló, kölcsön kocsi, annak garázs, stb. így azokra se kell költeni. Esetleg a bátyja odaadja neki a megunt divatos, párszor hordott ruháit, így azokra is megmarad egy évi 2-3 wellness ára és így tovább...
Nem.
Az önismerethiány miatt általában.
Én incel vagyok. Nekem megy a csajozás, és nagyon nagy az önismeretem.
"Én incel vagyok. Nekem megy a csajozás"
Nagyon felhigult az incelszakma manapsag......
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!