Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogtalannak lenni a pénzhiány miatt?
Oh, a pénz hiánya nagyon rossz dolog, én már csak tudom, így átérzem. Az egyik fő "halál-okom" a pénz hiánya lesz. És mivel nem vagyok bűnöző alkat, vagy törtető így nem is lesz. Kicsit ki van hegyezve a mai világ 1-2 emberi tulajdonságra amit sok pénzzel díjaznak, minden másért a semmi jár.
De szokj hozzá, mert csak rosszabb lesz. Hacsak nem vagytok bűnöző alkatok, nincs kormányközeli haver vagy nyertek a lottón.
#1 en ezzel nem ertek egyet. a meloimat magamtol szereztem pesten is kulfoldon is. tanultam, dolgoztam, ennyi. nekem se ment mindig jol.
#kerdezo nem ertem a kesergesedet, azt mondod nem ultok a baberokon, hanem dolgoztok a celjaitokert es ha jol ertem kozeledtek is felejuk. akkor hol a problema?
Ha mindketten dolgoztok, akkor annyira nem lehet nagyon rossz a helyzet.
A nyaralást emelted ki, manapság már szerintem nem elérhetetlen áron vannak, ha magadtól foglalsz repjegyet, apartmant.A Balatonon nekünk nyáron egy panzió(!) drágább volt, mint az olasz riviérán egy négycsillagos szálloda. Ég és föld volt köztük a különbség. (Jó előre kell foglalni ehhez)
Máskor pedig apróságokat engedj meg magatoknak, néha egy étterem otthon főzés helyett, vagy mozi, színház.
Mi sem keresünk olyan jól, de próbálunk a gyűjtögetés mellett élményekre költeni, mert az mindennél többet ér.
Akkor törtető vagy. Az sem olyan alap vagy gyakori dolog. Ahhoz is kell egy lelkület.
Hát amit írsz az eléggé gáz....
Gyakorlatilag mintha csak egy haver lenne a férjed és jobb lenne otthagyni...
Boldogtalan a pénz hiánya miatt? Nem! Te alapból boldogtalan vagy mellette.
"Gyakorlatilag mintha csak egy haver lenne a férjed"
Ezt honnan szűrted le? Csak azért, mert nincs pénze nyaralni, akkor már rögtön ez?
8-as.
Itt nem a férfit minősítettem, hanem a kérdező hölgyeményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!