Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogtalannak lenni a pénzhiány miatt?
Az a baj aki nem volt sosem szegény ,az nem érzi át ezt.
A pénzhiány az hogy minden programra ,mindenre azt kell mondani :nincs rá pénz.. az felôrli az amúgy jó kapcsolatot is.
Beszürkül és tönkremegy ha semmi inger nem ér csak meló alvás meló alvás kombináció.
Hasznos ötletem nincsen hasonló helyzetben vagyok Énis.
Most egy olyan helyen élünk ami úgymond rossz hírű, de itt legalább nem kell a főbérlő zsebét tömni hanem sajátunk.
Próbáld a jót nézni azért !!!!!😊
Nem írtam, hogy egyáltalán nem megyünk nyaralni!
Évi 1x megyünk egy nagyobb külföldi nyarakásra, meg 1-2 x belföld. A balaton 10 perc autóútra van, az nekünk nem annyira izgalmas.
Átgondoltam a dolgot, szerintem én türelmetlen vagyok csak és néha besokallok.
Köszönöm a válaszokat! Rájöttem közben, hogy nem ti vagytok az a réteg,aki nekem segíteni fog.
Hova kèpezzük magunkat?
Saját vállalkozásunk van, ami rengeteg befektetést igényel. Ide mennek el a milliók.
Akkor gondolj arra a sok befektetés ( remélhetőleg ) megtérül!!
😊
Kormányközeli haver kellene nektek, esetleg egy ügyes könyvelő, vagy külföldre bejegyeztetni, mert szinte minden adórendszer tisztességesebb, mint a magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!