Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik ilyen kapcsolat? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen kapcsolat? Ha igen, hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, dolgozok amennyit tudok mellette, de nem tudom fedezni az összes költséget :(

Diakhitelt nem szeretnék felvenni.

Létezik olyan kapcsolat, ahol valaki anyagilag támogat a vele töltött idoert? Nem szexre gondolok, hanem pl színházba menni, vacsizni...stb.

Plusz műszak nem fér bele az orarendembe, de esténként van 1-2 szabad órám.

2021. szept. 14. 20:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze majd programozni visz meg még fizet is érte. Hol élsz te? Majd ha le is fekszel vele esetleg.
2021. szept. 14. 20:56
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, hogy ne létezhetne, de szinte kizárt. Ehhez valakinek nagyon kétségbeesettnek és magányosnak kellene lennie.
2021. szept. 14. 20:59
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
eljátszatod a szűzk***t ha lány vagy.. biztos találsz jó pár belekor ilyen célra.
2021. szept. 14. 21:14
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
Aha, szóval szűzk*vának állsz. Gratulálok, ragyogó életpálya.
2021. szept. 14. 21:38
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

Sosem fogom megérteni, miért olyan idióta nyomorékok egyes emberek, hogy annyira félnek egy nem kereskedelmi célú hiteltől, hogy lemennek undorítóba meg feldobnak mindent inkább, csak ne kelljen felvenni.

Én nem voltam qrva, mégis visszafizettem majdnem a teljes összegét a milliós diákhitelemnek, mire végeztem. Ha normális szakba fektetnél és nem valami szarra költenéd a pénzed, nem kellene ilyenekkel trükközni, mert megtérülne.

De akkor csak szórakozz. Majd gondolom felnőtt munkavállalóként is előbb teszed szét a főninek, minthogy normális dolgokkal foglalkozz.

Komolyan, minek neked diploma? Jó vagy a sorra is.

2021. szept. 14. 21:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltál arra, hogy esetleg visszavennél a kiadásaidból? Hisz ez is egy jó megoldás.. Ha ilyen kérdést írsz ki, felteszem van bőven olyan havi kiadásod, ami amúgy nem szükséges.
2021. szept. 14. 21:45
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mik a költségeid amit nem tudsz fedezni?
2021. szept. 14. 21:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nincs, azért nem fizet normális ember, hogy fizethessen neked programokat, de semmi egyéb.

Mondanám, hogy keress egy pénzesebb férfit, egy rendes kapcsolatra, mert ő akkor segítene (én is segítek).

De így az durva, hogy inkább (fél)pr.sti lennél, de diákhitelt nem vennél fel...

33F

2021. szept. 14. 21:57
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hétvégén nincs egyetem. Van egy csomó hétvégi munka. De gondolom az nem érdekel.

Ha munka nélkül akarsz pénzt akkor ne finnyáskodj hanem tedd szét a lábad és térdelj.

2021. szept. 14. 22:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Vicc, hogy mennyire nincs pénzügyi tudatosság az emberekben. Ebben a rohadt országban az emberek 90%-a prostituált/adócsaló/feketemunkás/életművész... Még a leendő diplomás is úgy viselkedik, mint egy ócska senkiházi, utána sem jár a pénzügyi lehetőségeknek, inkább szétteszi. Ennyi aggyal minek tanul valaki a felsőoktatásban? Ha feltorlódnak a számlák, akkor is csak ennyire fog telni?
2021. szept. 14. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!