Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen kapcsolat? Ha igen, hogyan lehetséges?
Egyetemista vagyok, dolgozok amennyit tudok mellette, de nem tudom fedezni az összes költséget :(
Diakhitelt nem szeretnék felvenni.
Létezik olyan kapcsolat, ahol valaki anyagilag támogat a vele töltött idoert? Nem szexre gondolok, hanem pl színházba menni, vacsizni...stb.
Plusz műszak nem fér bele az orarendembe, de esténként van 1-2 szabad órám.
Sosem fogom megérteni, miért olyan idióta nyomorékok egyes emberek, hogy annyira félnek egy nem kereskedelmi célú hiteltől, hogy lemennek undorítóba meg feldobnak mindent inkább, csak ne kelljen felvenni.
Én nem voltam qrva, mégis visszafizettem majdnem a teljes összegét a milliós diákhitelemnek, mire végeztem. Ha normális szakba fektetnél és nem valami szarra költenéd a pénzed, nem kellene ilyenekkel trükközni, mert megtérülne.
De akkor csak szórakozz. Majd gondolom felnőtt munkavállalóként is előbb teszed szét a főninek, minthogy normális dolgokkal foglalkozz.
Komolyan, minek neked diploma? Jó vagy a sorra is.
Ilyen nincs, azért nem fizet normális ember, hogy fizethessen neked programokat, de semmi egyéb.
Mondanám, hogy keress egy pénzesebb férfit, egy rendes kapcsolatra, mert ő akkor segítene (én is segítek).
De így az durva, hogy inkább (fél)pr.sti lennél, de diákhitelt nem vennél fel...
33F
Hétvégén nincs egyetem. Van egy csomó hétvégi munka. De gondolom az nem érdekel.
Ha munka nélkül akarsz pénzt akkor ne finnyáskodj hanem tedd szét a lábad és térdelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!