Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ember, aki egy új kapcsolatban el tudta hagyni a rossz szokásait (pl otthonülés, net- és játékfüggőség)? A házassága ezek miatt ment tönkre az illetőnek.
Ha az otthontartózkodás rossz szokás, akkor a csavargás is az, nem? Én szeretek itthon is lenni – a hétvégén például teljesen átrendeztem az albérletet, bár nem végeztem vele, mert közben kreatívkodtam is –, és szeretek mászkálni, túrázni, kocsikázni, társasági életet élni is. A múlt hétvégén szinte csak aludni jöttem haza.
Ha egy kapcsolat/házasság tönkremegy a fentebbi okok miatt, amit írtál, az leginkább a felek kompromisszumkészségének hiánya miatt történik meg.
A rossz szokásait általában csak átmenetileg hagyja el az ember egy új kapcsolatban.
Viszont ez az otthon ülés, gépezés olyan, hogy ki lehet belőle robbantani az embert ha sikerül ráéreznie az ízére a programoknak, a kirándulásnak, tehát hogy van élet a gépen túl is.
Általában ekkor szoktak az emberek megváltozni igen. Ami a régi kapcsolatban probléma volt, akkor és ott nem változtatnak rajta, miután vége annak a kapcsolatnak, tanulnak belőle és a következőre jobban odafigyelnek. Persze nem mindenki, de javarészt így van.
Én személy szerint túlságosan is sokat jártam el az előző kapcsolatomba a haverokkal, ez egy nagy hiba volt. A jelenlegi kapcsolatomat viszont nem akarom ezzel tönkretenni, így megváltoztam.
Az egyik haverom tipik egész nap otthon ült és gépezett, az előző barátnőjének ez volt a problémája vele, a mostani kapcsolatában pedig már vissza vett ebből.
Igazából minden párkapcsolat/házasság vége után az ember tapasztalatokat szerez és tudja, hogy mit csinált rosszul, következőleg nem fogja ugyanazt a hibát elkövetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!