Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan ember, aki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan ember, aki egy új kapcsolatban el tudta hagyni a rossz szokásait (pl otthonülés, net- és játékfüggőség)? A házassága ezek miatt ment tönkre az illetőnek.

Figyelt kérdés

2021. júl. 11. 16:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ismersz ilyen embert? (ez lett volna a kérdésem, csak a rendszer nem hagyta így kiírni)
2021. júl. 11. 16:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudja, hogy emiatt ment tönkre korábban a házassága és ezért tudatosan dolgozik rajta és odafigyel, hogy változzon, akkor lehetséges. Ha nem, akkor nem lesz változás se (tartós semmiképp, max a kezdeti időszakban). Sajnos erre nagyobb az esély, függőséget sokan nem tudnak tartósan elhagyni.
2021. júl. 11. 16:56
 3/11 anonim ***** válasza:
16%
Az otthonüles miert rossz szokas?
2021. júl. 11. 17:01
 4/11 A kérdező kommentje:
3: mert a volt felesége szeretett volna elmenni vele programokra, de ő inkább otthon ült és gépezett, tévézett. Évente ha kétszer elment valahová.
2021. júl. 11. 17:04
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ezek egyike sem rossz szokás, csak te vagy rasszista.
2021. júl. 11. 17:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Hehe de kis vicceske vagy te ötös. Csak nem szintén zenész?
2021. júl. 11. 17:14
 7/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
48%

Ha az otthontartózkodás rossz szokás, akkor a csavargás is az, nem? Én szeretek itthon is lenni – a hétvégén például teljesen átrendeztem az albérletet, bár nem végeztem vele, mert közben kreatívkodtam is –, és szeretek mászkálni, túrázni, kocsikázni, társasági életet élni is. A múlt hétvégén szinte csak aludni jöttem haza.

Ha egy kapcsolat/házasság tönkremegy a fentebbi okok miatt, amit írtál, az leginkább a felek kompromisszumkészségének hiánya miatt történik meg.

2021. júl. 11. 17:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Azért nem mindegy, hogy valaki feszt otthon ül, és ki se lehet robbantani a gép elől, vagy megvan az arany középút.
2021. júl. 11. 18:01
 9/11 anonim ***** válasza:

A rossz szokásait általában csak átmenetileg hagyja el az ember egy új kapcsolatban.

Viszont ez az otthon ülés, gépezés olyan, hogy ki lehet belőle robbantani az embert ha sikerül ráéreznie az ízére a programoknak, a kirándulásnak, tehát hogy van élet a gépen túl is.

2021. júl. 11. 21:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Általában ekkor szoktak az emberek megváltozni igen. Ami a régi kapcsolatban probléma volt, akkor és ott nem változtatnak rajta, miután vége annak a kapcsolatnak, tanulnak belőle és a következőre jobban odafigyelnek. Persze nem mindenki, de javarészt így van.

Én személy szerint túlságosan is sokat jártam el az előző kapcsolatomba a haverokkal, ez egy nagy hiba volt. A jelenlegi kapcsolatomat viszont nem akarom ezzel tönkretenni, így megváltoztam.

Az egyik haverom tipik egész nap otthon ült és gépezett, az előző barátnőjének ez volt a problémája vele, a mostani kapcsolatában pedig már vissza vett ebből.

Igazából minden párkapcsolat/házasság vége után az ember tapasztalatokat szerez és tudja, hogy mit csinált rosszul, következőleg nem fogja ugyanazt a hibát elkövetni.

2021. júl. 12. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!