Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel foglaljam le magam ilyen előélettel párkapcsolatban?
baze ne mondd már nekem h unatkozol mikor a fél ország azon sír h nincs munkája és éhenhal...
szépen olvass el egy pár könyvet, netezz, tanulj meg valami mesterséget amiből pénzt is kovácsolhatsz, vagy rendelj be kínai cuccokat és add el a vaterán, esetleg kezdj valami sportba, v kezdj sorozatokat nézni bánomisén.
sok embernek pl. nekemis egy élet is kevés ahhoz h megcsinálja amiket eltervezett mások meg nem tudnak mit csinákni magukkal... szégyen :(
Mert korábban dugtál naphosszat vagy mi? Nem igazán értem az összefüggést...
Keress egy hobbit.
köszi a tanácsokat!
igen sajnos a szexért éltem haltam, bármilyen szégyen is, de most komolyan van elég pénz, munka, sport, sose volt azzal baj hogy beosszam az időm, de annyira nehéz lefoglalni magam :/ ülök és nézek ki a fejemből..
most azt találtam ki magam hogy zenét hallgatni meg napozni fogok, vagy nem tudom, halál unalmas az életem, viszont hűséges akarok lenni a páromhoz, és normális monogám kapcsolatot akarok.
Olvas, takaríts, főz, járj el a városba, járj piacra bevásárolni, tornázni.. Ezernyi dologgal le tudod magad kötni egy nagyobb városban.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!