Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik ilyen kapcsolat? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen kapcsolat? Ha igen, hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, dolgozok amennyit tudok mellette, de nem tudom fedezni az összes költséget :(

Diakhitelt nem szeretnék felvenni.

Létezik olyan kapcsolat, ahol valaki anyagilag támogat a vele töltött idoert? Nem szexre gondolok, hanem pl színházba menni, vacsizni...stb.

Plusz műszak nem fér bele az orarendembe, de esténként van 1-2 szabad órám.

2021. szept. 14. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
Létezik. Étteremben voltam, ott rendszeresen volt egy fiatal lány meg egy középkorú férfi. Ott a férfi a lány társaságáért fizetett (meg persze az étteremben mindent). Utána nem colt szex, elköszöntek és hazamentek. Azt viszont nem tudom hogy hol lehet ilyen kapcsolatba kerülni
2021. szept. 15. 00:11
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Aha, tehát a nőknek nehezebb kapcsolatra társat találniuk, de ugyanakkor fizetést érdemelnek már egyszerű beszélgetésért is.
2021. szept. 15. 00:29
 13/16 anonim ***** válasza:
42%

Biztosan van ilyen, de nyilván valamit nyújtanod kell cserébe, esetleg intellektuálisan.. vannak ilyen oldalak, ismerkedj ott, bár nekem nem lenne bátorságom ehhez nem nézem le aki rá van kényszerülve. Megtenném, ha szükséges.

Amúgy akik ezen a kérdésen felhúzták magukat miért sajnálják tőle ezt a lehetőséget? :D szarul néztek ki és nektek nem fizetne senki a társaságotokért?

26 L

2021. szept. 15. 08:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Jól nézek ki, csak egy leendő értelmiségitől többet várnék. Ez kb a "nincs pénzem, szóval inkább eladok itthonról valamit" szint.

2021. szept. 15. 08:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vele van a gond, azokkal lenne, akik fizetnének ezért. Mennyire kell szerencsétlennek lenni ahhoz, hogy ne találjon magának társaságot ilyen programokhoz? Az is lehet, hogy olyan ember fog fizetni, akinek súlyos problémák vannak a fejében, esetleg erőszakos is lehet.

Viszont a kérdésnél maradva, eszembe jutott egy lehetőség, ami működhet és még hasznos is lennél vele. Idős, magányos emberekhez elmehetnél, akiknek nem maradt senkijük. Ebben az esetben legalább valami hasznosat, jót tennél. Biztos vagyok benne, hogy erre lenne kereslet. Az már más kérdés, hogy etikus dolog-e ezért pénzt kérni, de ha szolgáltatásként tekintünk rá és megtudja fizetni a néni/bácsi, akkor szerintem nem akadna fent ezen.

2021. szept. 15. 09:21
 16/16 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudhatod milyen szférában fog elhelyezkedni és azt sem, hogy esetleg a fogorvosod kurválkodott-e egyetem alatt. 😄

Szerintem ez korrekt válasz, én is félnék, hogy esetleg valaki bántana, de annyi ilyen lány van aki ebből él… nem sűrűen hallani róla, hogy bajba kerülnének. Mentálisan már más dolog, de azzal nyilván tisztában van aki elkezdi.

2021. szept. 15. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!