Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy kapcsolatnak minden előjel nélkül lesz vége? Nincsenek veszekedések, problémák stb.
Aki írta, hogy létezik. De végülis ha nincsenek előjelek, megcsalások, veszekedések stb, akkor miért érne véget szerinted?
Egyékbént a 2-essel értek egyet én is, hogy szerintem apró előjelek vannak csak az emberek nem veszik észre. Az előző kapcsolatomban én is azt hittem nem voltak előjelek, aztán tiszta fejjel már látom mennyi is volt.
Ugyan nem az 1-es vagyok, de szerintem olyan esetben létezhet, ha az egyik fél rettentő jó színész. Simán meg tudja játszani sajnos manapság már rengeteg ember magát.
Nincs veszekedés, nincsenek problémák? Hát, mert igazából nem érdekli, sz.rik bele. Benne marad a kapcsolatban, míg nem talál mást. Szerintem.
1-es vagyok. Igen létezik.
Van mikor az egyik fél nagyon átakarja formálni a másikat. Kontrollálással , szabályokkal, hogy azt hiszi , hogy a másik milyen boldog mellette.
Mikor megtörténik a megcsalás , elhagyás, akkor jön az, hogy én mindig csak jót akartam.
Holott sosem érdekelte a partner igénye ,érdeke stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!