Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HOgy lépjek túl és legyek boldog, tudjak boldog lenni, ha ugy lett vége a kapcsolatomnak hogy minden jó volt, szinte semmi előjel és otthagynak halálosan szerelmesen?
minden kapcsolat indításakor, elfogadod, hogy annak vége is lesz.
a hírtelen történt a szakítást is kellett, hogy megelőzzék jelek, amiket te nem vettél észre!
mindig lehet beszélni a másikkal, és mindig minden változik:)
Az én első kapcsolatom olyan volt, hogy összejöttünk, jókat nevettünk, szerettem, azt mondta ő is szeret. Imád velem lenni. Elkezdtük felfedezni egymást... Jól éreztük magunkat együtt.. hónapok után megtörtént aminek meg kellett. Lefeküdtünk. Utána közölte, hogy jaa , csak 1 alkalomra kellettél. Tudod trófeákat gyűjtök....
És ezt szerinted hogy lehet feldolgozni? Hogy odalett a szüzességem, egy hazug disznóé lett, aki azt se érdemelte meg, hogy levegőt vegyen...
Idő:) az segít. Bár nekem utána 2 hónappal lett másik kapcsolatom. Az is segített.
De ez már régen volt. Minden szenvedés megérte, azért a kapcsolatért amilyen a férjemmel van:)
Neked is jobb lesz majd, hidd el.
27/N
Az utolsót jó volt olvasni. Van még érzelem a lányokban is ezek szerint. Velem ugyanez történt mint a kérdezővel csak én fiú vagyok. Hitemet vesztettem a lányokban de azért homokos nem leszek... tanácstalan lettem de majd alakul talán még nem vagyok olyan idős. 23/F
Szerintem keress barátokat. Sokat segítettek nekem is. Van egy lány barátom is akiről tudom, hogy ő át tudna segíteni ezen az időszakon (kizárólag csak barátként) csak az a baj, hogy nagyon messze lakik de már rengeteget segített. Nélküle nem is tudom mi lett volna, lehet, hogy sírnék mint egy kisgyerek :D
A barát nem véletlenül barát. Szerintem az lenne az első, hogy baráttá válik két ember, aztán komolyabbra is fordulhat a dolog. Nem tudom... de én már nem hiszek a szerelemben. Egyszer voltam igazán szerelmes és szerintem örökre úgy maradok. Az egy másik kérdés lenne, hogy így hogyan tovább.
Keress IGAZI barátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!