Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért adják magukat olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adják magukat olyan könnyen a nők?

Figyelt kérdés
Szerintem attól nő egy nő hogy nem adja könnyen magát, olyan nőre vágynék aki akár hónapokat is vár és nem adná magát, valahogy nekem ettől nő egy nő, lehet túl nagy elvárás de valahogy mindig azt látom hogy a nők többsége már első második randin odaadja magát szinte nem is ismeri a férfit de már odaadja magát. Hol van a tartás az érzelmi intelligencia?
2023. szept. 30. 18:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Attól még nem kell lefeküdni, csak derüljön ki kinek mije van, és hogy működik. Szóval fel kell deríteni a terepet, aztán azt mondani, kösz lassítsunk, ez a rész rendben van, most nézzük bővebben a személyiséged árnyoldalait és szépségeit, mielőtt lenne valami komolyabb.
2023. szept. 30. 21:23
 22/25 anonim ***** válasza:
71%
Én demi vagyok, de az ilyen emberektől, mint te, menekülök.
2023. szept. 30. 23:49
 23/25 anonim ***** válasza:
50%

Nem minden nő ilyen 1.

2. ha sokáig húzza az időt a pasi elhordja minden prűd pcsnk.

3. ha te megdugod ugyan olyan könnyen kapható vagy.

4. felnőt emberek vagyunk...ha erős a kémia (ritka sztm) miért ne szexeljen valaki? Nem azon múlik milyen lesz veled vagy megcsal e.

2023. okt. 1. 00:09
 24/25 anonim ***** válasza:
91%
Ja és nekem pl a komolyabb érzelmekhez szex is kell.
2023. okt. 1. 00:11
 25/25 anonim ***** válasza:
Amúgy meg akkor keress aszex nőt...
2023. okt. 1. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!