Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az a sztereotípia, hogy a mai lányok nagyon könnyen adják magukat, illetve discoban kimennek simán valaki a WC-re, amikor ez nem igaz?
Ennek a fele igaz csak. Én szerettem a szexet, könnyen adtam magam imádtam az újdonság varázsát és nem volt önbecsülésem. Az összes lány akit ismerek ugyan ez, nem volt önbecsülés és jól esett nekik hogy vonzónak találják őket, könnyen adták magukat. Ez nem r*bancság ez inkább csak egy lelki betegség következménye.
De egy olyan lányt sem ismerek aki wcben szexelt volna... Az leginkább csak a visszautasított férfiak bosszúja.
Meg amúgy egy lányra könnyebben rásütik hogy k*rva stb...
Mert a sok önbizalomhiányos pasi elkezd ilyeneket terjeszteni. Erről van egy jó sztorim még tinikoromból. Az egyik ismerősöm elkezdett hencegni azz, hogy egy csajt, nevezzük VIrágnak, hogy megujjazott a WC-ben. Aztán meg amikor Virágot szembesítettem ezzel pár év múlva, teljesen kiakadt, hogy mit képzel magáról, nem is volt ilyen stb.
Azért terjesztenek ilyenekt, mert egyrészt buták... Nem gondolnak arra, hogy az emberek kommunikálnak. Másrészt meg 0 önbizalmuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!