Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a sztereotípiáról?
Szerintem ha egy kapcsolatban egyszer előfordul megcsalás, akkor többször is előfordul, mert már nem szereti, nem tiszteli, nem érzi jól magát vele, így nincs akadálya az újabb félrelépésnek, főleg, ha a marhája megbocsátja.
De ha egyszer megteszi valaki, szakítanak és lesz egy következő kapcsolata, akkor simán lehet, hogy vele már nem fogja megtenni. Mert rájött, hogy nem ez a megoldás, megváltozott, meg amúgy is, vele jó a kapcsolata. Kivéve, akinek a vérében van, na annak nem a kapcsolatától függ...
Figyelj... Zavart érzek az erőben. Nem gyengén. SENKI nem mondta, hogy ÖSSZE KELL HÁZASODNI egy adott illetővel, ha egyszer nem működött. Vagy ha működött is, senki nem mondta, hogy ülni kell a babérokon, meg bele kell kényelmesedni egy kapcsolatba.
Senki nem mondta, hogy kapcsolat keretein belül is létező fogalom az új impulzus megcsalás/nyitott kapcsolat nélkül (ld. új közös élmények, új közös hobbik, etc)? Mert ha nem, akkor most szólok: létezik. Csak ahhoz fel kell állni a kanapéról, ugyebár...
A problémákra a megcsalás SOSEM megoldás. Ha végképp nem megy valami, akkor válni/szakítani kell. Nincs olyan, hogy "egyszeri alkalom" - sajnos a bőrömön tapasztaltam. Ha mindenkori partneremről kiderülne, hogy velem csalta meg a párját, akkor valószínűleg nem tudnék utána benne megbízni. Folyton azon idegeskednék hogy engem mikor, kivel, milyen ürüggyel csal meg. Oké, hogy új impulzus vagyok adott helyzetben, de vajon meddig...? Mikor un rám? Lehet azt is mondani, hogy legyek érte hálás, hogy ennyi is volt. De nem, nem vagyok az. Ha nem érzem az irányomba az elkötelezettséget, urambocsá azt érzem, hogy rajtam kívül van más ezer, akkor az egész magasról nem érdekel. Nem ítélkezem, de az ilyen ember nem az én típusom. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!