Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a nők, hogy a férfiak számára fontosabb a szex?
Figyelt kérdés
Mindig azt hallom hogy a férfiak számára fontosabb, szerintem ez egy sztereotípia.
Illetve maga a szex se ad többet szerintem a férfiaknak mint a nőknek.Sőt egy nőt nehezebb is ki elégíteni,ezért férfiként sok munkát(odafigyelèst)kel bele tenni hogy a partner is èlveze.
Nektek mi erről a véleményetek?
2021. márc. 17. 15:49
1/11 anonim válasza:
Szerintem is fontosabb és férfi vagyok.
2/11 anonim válasza:
Olyan fontos egy ferninak, hogy par perc alatt elintezi maganak, es kozbe sporol rengeteg idot es penzt.
3/11 anonim válasza:
Nonek fontosabb. Ha nincs, rogton szakitani akar
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..
4/11 anonim válasza:
Mert általánosságban ez igaz is.
5/11 anonim válasza:
Biológiailag így vagyunk ellátva. A spermiumok állandóan (még 80 év fölött is) termelődnek és kikívánkoznak a férfi testéből. Mit kezdjen velük? Talál egy nőt (akihez vagy hűtlen, vagy hűséges).
6/11 anonim válasza:
A nőknek is fontos lenne, a jó szex.
7/11 anonim válasza:
Lehet, hogy a férfiaknak fontosabb a szex, nekünk meg a jó szex fontos. Hát igen, azzal munka van.
8/11 anonim válasza:
"termelődnek és kikívánkoznak a férfi testéből. Mit kezdjen velük?"
Verje ki. Ha fiziológiai szükséglet, akkor ha az evéshez akarom hasonlítani, ha éhezel, akkor magadnak is tudsz egy szendvicset csinálni, nem kell étterembe menned.
9/11 anonim válasza:
Az önkielégítés nem szex? Hát micsoda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!