Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a 40-es nőknek mi baja van, és miért gondolják azt hogy egy 20-30 éves pasi komolyan gondolja velük, mert csak szex még rendben dehogy komoly kapcsolat?
Én nem kezdek fiatalabbakkal pont ezért, mert nem bízom bennük, némelyik így is égre földre esküdözik, hogy komolyat keres. Amúgy van akiről elhiszem, aki nem tud a korosztályában szellemi partnert találni, azok előbb utóbb idősebb partner után néznek.
De azért elég gáz, hogy a sok hazug fiatal férfiból kell választani, mert a korosztályunkból alig van valaki elérhető, az is elég szerencsétlenke. Aki meg egy kicsit is normálisan nézne ki vagy van jó témája az ugye fiatalabb. De a többség nem akarja bevallani, hogy csak jól akarja magát érezni. Nem a nők hibája ez, én sem hazudozok másoknak miért kell abból az alapállásból kiindulni, hogy a másik hazudik?
Én (sajnos) több ilyen kapcsolatot is tudok, többnél már gyerek van, házasok.. pl 30 éves nő-22 éves srác, házasság(fujj), 43 éves nő, 31 éves férfi, már két gyerek, házasság(fujj), 32 éves nő, 26 éves srác, eljegyzés..
Én nem tudom mi van a korosztályommal(30 éves nő vagyok), de szedik össze a fiatal fiúkat(vagy pont a 10 évvel öregebbeket), mikor én már két évet is rohadt soknak érzek lefelé(na meg persze felfelé is kb 5öt tolerálok)
Mintha a harmincas nő vagy fiatalabb fiúval házasodva, vagy öreggel(40 felett). Nem is ismerek közel hasonló korú párt, mindenki így kavar..
Láttak már karón varjút.
Én is ismerek ilyen párt, 15 éve vannak együtt. Boldogok.
Magam a #4 véleményét osztom. (40)
tanulj mar meg ertelmesen fogalmazni.
semmi ‘bajuk’ nincsen, ha ezt is gondoljak, valoszinuleg azert van, mert a pasi elhiteti veluk, h komolyat akar. amugy ja, ahogy elottem is irtak, pont h inkabb az szokott totenni, hogy az idosebb noknek a 20on eves pasi csak szexre kell meg egolegyezgetesre es komoly kapcsolatra nem.
40es no vagyok es eddig minden pasim fiatalabb volt mint en
Tobb hosszu kapcsolatom is volt 10 evvel fiatalabbal..
Ennyi 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!