Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azoknak a 40-es nőknek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a 40-es nőknek mi baja van, és miért gondolják azt hogy egy 20-30 éves pasi komolyan gondolja velük, mert csak szex még rendben dehogy komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

2021. febr. 15. 16:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%
Súlyosan korlátolt vagy kérdező!
2021. febr. 16. 08:00
 12/27 A kérdező kommentje:
#10 nem vagy normális, #11 menj az anyadba
2021. febr. 16. 15:16
 13/27 anonim ***** válasza:
De miért nem normális az, aki másképp éli az életét mint te, és miért haragszol arra,aki rámutat arra, hogy korlátolt a gondolkodásod? Hiszen az, korlátolt. Csak a megszokott, régi sablonokban tudsz gondolkodni. Ha egy férfi 10 évvel idősebb a párjánál, neki nem mondod, hogy beteg, igaz? Mi ez a kettős mérce?
2021. febr. 16. 15:38
 14/27 A kérdező kommentje:
Hát már megbocsáss de az neked nem lenne furcsa ha az anyukád össze állna egy 20 éves fiúval aki a gyereke lehetne
2021. febr. 16. 16:07
 15/27 anonim ***** válasza:
A 10 év korkülönbség nem anyám és egy húsz éves fiú.
2021. febr. 16. 16:10
 16/27 anonim ***** válasza:
65%
Nekem furcsa, egyetértek a kérdezővel, sőt, szerintem nem helyes 10 vagy a feletti korkülönbség, ennek ellenére egy rakás 30 feletti nő házasodik huszonèvesekkel!
2021. febr. 16. 17:16
 17/27 A kérdező kommentje:
Az részemről oké ha csak össze járnak szexelni de hogy házasság meg ilyenek az nem
2021. febr. 16. 17:21
 18/27 anonim ***** válasza:

De mi az, hogy részedről? Nekik kell együtt élni, ők választották egymás. És ismét mondom, ha a férfi lehet 10 évvel idősebb, akkor kettős mérce a részedről, hogy a nő nem.

Amúgy logikailag is az lenne a helyes, ha a nő volna az idősebb, hiszen a nők tovább élnek, ezért sok nő 20-30 éveket lehúz egyedül, miután a férje meghalt. Ja, és ami a szexet illeti, sok pasinak a korral romlik a teljesítménye.

2021. febr. 16. 18:22
 19/27 anonim ***** válasza:

Szerintem a szex sem oké és nem, a férfi sem lehet szerintem idősebb.. 10 évvel, a nagy korkülönbséget és az azzal járó “előnyöket”, lehetőségeket az idősebb fél részéről tartom etikátlannak.

Mintha összeraknál sakkozni egy olyat, aki 10x játszott, meg egy olyat, aki 100x. Vagy ugyanezt bármilyen tapasztalaton alapuló játékban, nincsenek egy súlycsoportban.. a szexet azért, mert ahogy kialakul, na ott játszik a tapasztalat, általában az egyik befűzi a másikat, kihasználva a helyzeti előnyt.

2021. febr. 16. 19:48
 20/27 anonim ***** válasza:

Szerintem meg teljesen okes

En vagyok a 10 es de ha ramnezel akkor nem latod h idosebb lennek. Sot nem egyszer hiszik azt a nalam 10 evvel fiatalabb pasi az idosebb. Sot sok esetben mar csak tobb havi jaras utan derul ki a korom (nem kerdeztek) utana alt meg jobban ragaszkodtak hozzam

Es nem en keresem oket hanem ok talanak meg engem !

2021. febr. 17. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!