Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a 40-es nőknek mi baja van, és miért gondolják azt hogy egy 20-30 éves pasi komolyan gondolja velük, mert csak szex még rendben dehogy komoly kapcsolat?
De mi az, hogy részedről? Nekik kell együtt élni, ők választották egymás. És ismét mondom, ha a férfi lehet 10 évvel idősebb, akkor kettős mérce a részedről, hogy a nő nem.
Amúgy logikailag is az lenne a helyes, ha a nő volna az idősebb, hiszen a nők tovább élnek, ezért sok nő 20-30 éveket lehúz egyedül, miután a férje meghalt. Ja, és ami a szexet illeti, sok pasinak a korral romlik a teljesítménye.
Szerintem a szex sem oké és nem, a férfi sem lehet szerintem idősebb.. 10 évvel, a nagy korkülönbséget és az azzal járó “előnyöket”, lehetőségeket az idősebb fél részéről tartom etikátlannak.
Mintha összeraknál sakkozni egy olyat, aki 10x játszott, meg egy olyat, aki 100x. Vagy ugyanezt bármilyen tapasztalaton alapuló játékban, nincsenek egy súlycsoportban.. a szexet azért, mert ahogy kialakul, na ott játszik a tapasztalat, általában az egyik befűzi a másikat, kihasználva a helyzeti előnyt.
Szerintem meg teljesen okes
En vagyok a 10 es de ha ramnezel akkor nem latod h idosebb lennek. Sot nem egyszer hiszik azt a nalam 10 evvel fiatalabb pasi az idosebb. Sot sok esetben mar csak tobb havi jaras utan derul ki a korom (nem kerdeztek) utana alt meg jobban ragaszkodtak hozzam
Es nem en keresem oket hanem ok talanak meg engem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!