Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azoknak a 40-es nőknek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a 40-es nőknek mi baja van, és miért gondolják azt hogy egy 20-30 éves pasi komolyan gondolja velük, mert csak szex még rendben dehogy komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

2021. febr. 15. 16:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
19es vagyok, nem a külső miatt taszító, hanem etikailag, az egyik 10 évvel több a másiknál, 10 évnyi tapasztlattal, tudással, gondolatokkal, ha pedig valaki azzal jön, hogy lehet lemaradt az idősebb és nem tanult és fejlődött emberileg, személyiségileg semmit, akkor aztán azzal az emberrel nem éri meg összejönnie egy egészségesen fejlődő személyiségű embernek, mert valami baja van..
2021. febr. 17. 08:47
 22/27 anonim ***** válasza:

#21 Az én volt férjem 7 évvel volt idősebb nálam és semmiben nem volt előrébb, mint én. Élettapasztalat? Egy nagyra nőtt kamasz volt. Azért választottam idősebbet felfelé, mert én családot akartam, normális életet (nekem saját lakásom volt 25 évesen, neki semmije) és azt hittem, ő már elég érett erre. Hát, nem volt az, ezért is a volt férjem. Óriási tévedés, hogy az emberek többsége 7-10 év alatt tudást meg tapasztalatot halmoz fel. Van, aki igen, van aki megmarad kölyök szinten örökre.

Most, hogy negyven már elmúltam és elvált vagyok gyerekkel, azzal kell szembesülnöm a társkeresőn, hogy nálam fiatalabbak jelentkeznek főleg. Van, aki csak szexre megy, de van, akivel beszélgetek és abszolút komolynak tűnik, és azért keres 5-10 évvel idősebbet, mert a korosztályában nem talál olyat pl aki elfogadja őt gyerekkel vagy akivel normálisan tud beszélgetni. Mindenkinek megvan az oka arra, hogy miért preferál egy bizonyos korosztályt. Én a velem egykorút preferáltam volna mindig, de régen is és most is ugyanaz a baj velük: akkor még, most pedig már nem akarnak elköteleződni.

2021. febr. 17. 09:14
 23/27 anonim ***** válasza:

"ha pedig valaki azzal jön, hogy lehet lemaradt az idősebb és nem tanult és fejlődött emberileg, személyiségileg semmit, akkor aztán azzal az emberrel nem éri meg összejönnie egy egészségesen fejlődő személyiségű embernek, mert valami baja van.."

21es vagyok, a második felét nem sikerült elolvasni?

Aki fiatalabbal jön össze, és a korával párhuzamosan érett, az számító, aki fiatalabbal jön össze, és nem a korával párhuzamosan ért, hanem lemaradt, azzal valami személyiségbeli gond van. A te férjed a második típus.

2021. febr. 17. 09:43
 24/27 anonim ***** válasza:
Leegyszerűsíted a dolgot. Volt ő is idősebb nővel meg vele egykorúval is, mi egymásba szerettünk. Igyekezett ő felnőni a helyzethez, de nem sikerült neki. Nem fiatalabb nőkre vadászott, én voltam a legfiatalabb nő az életében. A szerelmet sokszor nem tudod kivédeni. Én azóta is csak keresgetek, egyszer lettem szerelmes, egy 5 évvel fiatalabba. Nem látszik köztünk a különbség. Szerintem 25-50 között a felnőtt ember az felnőtt ember.
2021. febr. 17. 09:50
 25/27 A kérdező kommentje:
25 éves sokszor inkább nagy gyerek
2021. febr. 17. 16:11
 26/27 anonim ***** válasza:
Na de milyen korosztályhoz? Nálunk 43-38 volt a felállás a javamra, a különbség gyakorlatilag nem látszott. A férjemmel meg én voltam fiatalabb, 25-32 az ő javára. És én akartam családot, gyereket, én voltam pénzügyileg a tervezősebb. Mint írtam, semmi sem életkor függvénye. De nem kihasználás az, ha az egyik idősebb, ha egymásba szeretnek és minden klappol.
2021. febr. 17. 16:49
 27/27 anonim ***** válasza:
Én tudnék kapcsolatot elképzelni egy 40-es nővel. Na nem úgy általában, hanem van egy akiről ábrándozom.
2021. febr. 26. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!