Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem provokáció! : Miért elfogadott az amikor egy alacsony,alacsonyabb végzettségű nőnek elvárása a magasabb végzettségű férfi? (Netán hozzá is megy, mondván nőknél ez elfogadott de férfiaknál kevésbé!)
Nem provokáció, csak kíváncsi vagyok!
Egyébként van vízszerelő ismerősöm diplomás feleséggel.
Volt osztálytársamat alázta meg az azonos szintű nő ismerőse(érettségije van), hogy "mit képzel magáról, neki sikeres,művelt férfi kell!"
Mindkét nemnek megvan a joga ahhoz, hogy felállítsa a saját értékrendjét.
Az már más kérdés, hogy sok, párkapcsolatban nagyon sikertelen embernél itt csúszik el a dolog.
De alapvetően szíve joga, hogy mi alapján szelektál.
Osztálytársad kiszemeltje meg egyszerűen csak egy primitív gyökér volt. Mert még ha valaki nem is felel meg az elvárásoknak, egy próbálkozáson nem kéne méltatlankodni, meg magát a világ közepének gondolni. De van ilyen, tovább kell lépni.
Megfordítom: miért vonzza a férfiakat jobban az a nő, aki náluk alacsonyabb végzettségű?
Tapasztalatom szerint ha online társkeresőre leírtam a végzettségem meg a beosztásom, sok esetben elhalt a beszélgetés. Mikor csak azt, hogy x gyárban dolgozgatok, a pasi meg feltételezte, hogy operátorként, akkor elkezdte játszani a nagy, erős, okos hímet, aki imponálni akar a védtelen kis nősténynek.
De arra is emlékszem, mikor hamvas 20 évesként vitába szálltam a 40+ férfi oktatómmal, és sikerült lenyűgőzni. Első mondata az volt: tőled félni fognak a férfiak, mert túl okos vagy.
Miért kell a férfiaknak az a hit, hogy ő okosabb IS? Nem elég, hogy erősebb?
Mert mindenki úgy válogat, ahogy akar és a férfiak jelentős része beéri valami agyilag nulla cseléddel is, akit kedvére leszopathat. Napi szinten kéritek számon a nőkön azt, hogy miért akarnak megfelelni az elvárásaiknak a férfiak, miközben ők sem tudnak a sajátjuknak... Nem zavar, hogy ez a férfiak pincsiségén múlik elsősorban?
Egyébként ebben a konkrét kérdésben szerintem tökmindegy, kinek van magasabb végzettsége. Nálunk én vagyok az, aki a diplomáival dobálja lassan a varjakat, hogy ne egyék le a meggyet, de kevés olyan férfi van, mint a párom, hogy irigykedés helyett támogat abban, hogy alkalomadtán szerezzek egy újabb papírt.
"beéri valami agyilag nulla cseléddel is"
Ha számodra az alacsonyabb végzettségű nők csak agyikag nulla cselédek, akkor túlságosan fent hordod az orrod.
Mucika, nem az alacsonyabb végzettségű nőkről beszélek, hanem akikben több a szilikon, mint az agy és arra jók, hogy a kis hurka pasijuk a többi pincsinek mutogathassa őket, de nem alkalmasak társnak, még beszélgetni sem. Dehát dugható, jól néz ki, lelkitársnak meg ott vannak a haverok úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!