Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az elfogadottabb szerintetek, ezen a téren?
Nem élünk együtt a párommal, de nagyon közel lakunk egymáshoz. Ő mindig át jön hozzám minden bejelentés nélkül, amikor épp úgy gondolja. Van, hogy mondja, kb mikor jön, de általában csak úgy valamikor beállít. Ellenben ha én mennék hozzá, akkor eltolja. Bár azt mondja, mehetek bármikor, de ha megkérdezem, neki mikor jó, sokszor mondja, hogy menjek este. Pl délben mondom neki, hogy átmegyek, mit szól? Erre ő, hogy rendben, szuper, menjek este 7 felé.
Tudom, hogy épp akkor nincs semmi dolga. Azt is megértem, ha épp valamihez kedve van vagy egyedül otthon lenne. De azért mikor már pár napja nem találkozzunk, én alig várom, hogy láthassam, ő meg eléggé lehűt azzal, hogy ő látszólag nem annyira. Ha kérdezem ilyenkor, mit csinál, azt mondja, pihen. Holott minden nap amúgy is sokat pihen, mert olyan a munkája. Próbáltam ezt megbeszélni, akkor meg az van, hogy nem mondta, hogy nem mehetek. Meg hogy neki nem lehet én ideje?
Szerintetek én gondolom ezt gyerekesen? Vagy csak nem passzolunk?
Nalunk is ez van csak forditva.
Ahogy egyre jobban megimserem aapárom en csak azt látom hogy jol elvan nelkulem, nm hianyzom, sőt unalmas vagy teher neki velem lenni.
Ergo talalkozunj azexre neha kajalunk vmit valahol egyutt, heti 1 egyuttalvás, es neki igy minden tökéletes is, aztan olyanokért pl, hogy osszekoltozes vagy barmi, meg se hatja, 2 szalmaszalat nem tenne keresztbe.
Szerintem nem szerelmes az ilyen hanem csak van a kapcsolatban mint vmi véglény vagy egy emésztorendszer. Szex kaja tv es kesz
Az ilyenekkel ugy lehet élni, hogy a mának élsz.
Van barátod, kvazi jo a kapcsolat, csak általaban te itt,ő ott, neha egyutt es kesz és csak ennyi. Ez amolyan "vegetálás".
En eleinte " harcoltam", több közös időt szerettem volna vele, meg is oldottam, de miota rajöttem arra, hogy azert menjek át hogy együtt tévézzek vele, es hasonlok miatt? -nekem is elment már a kedvem attol hogy erőltessem azt hogy minel tobbet egyutt minél hamarabb átmenjek, stb.
Olyan semmilyen vele a közös idő eltöltése, hogy en abbol inkabb menekulok is.
1.voltam
De azert semmilyen vele a közös időtöltése mert ő maga olyan aemmilyen a kapcsolatban.
Tipikus: gyere be nyugodtan, belépsz, aztan leul a tv elé vagy telozik tokmindegy ott vagy e vagy nem.
Nah ezert en is vegetálok mar a kapcsolatban.
Bezzeg a hülye szerelem miatt meg nem lehet kilépni ebbol. Mert akkor meg ösztön szinten jön ez higy de ő kell majd'meghalok nelkule ne szakitsunk.
Borzaszto az emberi szervezet:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!