Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak-e olyan esetek, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak-e olyan esetek, amikor elfogadott?

Figyelt kérdés
Van-e olyan eset, amikor elfogadott az, hogy az ember szó nélkül lelép, és így szakítja meg a kapcsolatot? Normál esetben az ember rendesen szakít ez tény, de mikor van az, hogy egy szó nélkül eltűnik az ember?
2021. máj. 2. 07:52
 1/8 Savlekotő ***** válasza:
100%
Van családból is kapcsolatból is. Bántalmazás ivászat erőszakosság kontrollmánia stb elég ok rá.
2021. máj. 2. 08:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem. Abban az esetben, ha tudom hogy a másik fél kihasznál, manipulál, akkor is elfogadott?
2021. máj. 2. 08:19
 3/8 Savlekotő ***** válasza:
100%
Ha azt érzed hogy ha szakítanál egyenesen mondjuk erőszakkal próbálna vissza tartani,esetleg bántalmazna zaklatna,én azt mondom,elfogadott. Túl sok a szakítás utáni bűnügyi statisztika. Nem kell ott maradni ahol nem jó ahol ezt érzed amit felsoroltál,szűk a bugyi szorít a cipő,hát le kell venni.
2021. máj. 2. 08:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom ha én elkezdeném magyarázni hogy kihasználva érzem magam, akkor manipulálni akarna, hogy rosszul érzem stb. Nem szokásom szó nélkül lelépni, de most megfordult bennem hogy ezt kéne tennem.
2021. máj. 2. 08:30
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Manipulálási kísérlet megakadályozása címén én is így léptem le. Nem akart volna elengedni és az agresszív énjét se akartam többet előhozni mert akkor csak kiborulok és olyat teszek, amit nagyon nem kéne.
2021. máj. 2. 08:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok ez esetben elfogadható a szó nélküli lelépés?
2021. máj. 2. 08:51
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
Igen
2021. máj. 2. 09:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindig normálisan, egyenesen szakítottam, de most furán azt éreztem, hogy nem szabad úgy. A segítséget köszönöm szépen!
2021. máj. 2. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!